11 juli 2016

Mina kommande tolv dagar

Så har mitt äventyr med Trek America kommit till sin slutpunkt, och det är dags för mig att göra världen på egen hand. Från allra första början, när jag bokade den här resan, var det ju meningen att vi skulle vara två. Efter trekken var det tänkt att vi skulle hyra bil och göra en loop från Los Angeles till Las Vegas, Grand Canyon, Monument Valley osv. Så mycket som möjligt på ganska kort tid. Tolv dagar blev kompromissen, och flygbiljetten hem bokades till lördagen den 23.7. Sen gick det på tok och det visade sig att det inte alltid går som man tänkt sig, fast hur mycket man planerar... Och så blev det då, att jag inte ändrade min flygresa hem, utan bestämde mig för att göra det bästa av tiden jag hade på mig.

Jag flög till New York den 18.6 med endast ett slutdatum för trekken, dvs. idag, måndag 11.7, och sen en flygbiljett hem den 23:e. Inga planer däremellan. Tänkte att det nog ordnar sig, nån annan från gruppen ska säkert också stanna kvar en tid och vill hitta på något. Men det borde jag ju inte ha förlitat mig på.. Nå, turligt nog så ska åtminstone en av mina medresenärer vara kvar i Los Angeles två dagar, och vi gjorde ganska snabbt upp planer för de dagarna. Jag bokade mina boenden kring det, och gjorde upp en plan. Och så här ser den ut:

Ti 12.7: Los Angeles med Jackie, Disneyworld (bor nära flygfältet)
Ons 13.7: Los Angeles med Jackie (bor nära flyfältet)
To 14.7: Los Angeles, Hollywood (bor i Hollywood)
Fre 15.7: Los Angeles, Universal studios (bor i Hollywood)
Lö 16.7: Buss till San Diego, strandhäng
Sö 17.7: Strandhäng, buss tillbaks till LA (bor nära Venice Beach)
Må 18.7: Buss till Las Vegas
Ti 19.7: Las Vegas
Ons 20.7: Dagstur till Grand Canyon
To 21.7: Buss tillbaks till LA (bor nära Venice Beach)
Fre 22.7: Förberedande inför hemresa (bor nära flygfältet)
Lö 23.7: Flyget avgår 6:15 från LAX
Sö 24.7: Hemma i Vasa runt klockan 15!

3 kommentarer:

 1. Du har planerat ett intressant program åt dig, det där blir nog bra!! Sug in allt vad du ser, hör och upplever de närmaste dagarna, det blir ovärderliga minnen för resten av ditt liv!!
  Kramisar!! xxxx
  /Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Planering is what I do best ;) ska jag absolut göra, njuter nog! Kram

   Radera
  2. Planering is what I do best ;) ska jag absolut göra, njuter nog! Kram

   Radera