3 juli 2016

2/5

Nu har det gått två femtedelar av min USA-resa. Två femtedelar! Det är ju nästan halva. Helt otroligt.. Vi har så mycket på gång hela tiden att man knappt vet vad det är för veckodag, än mindre vad klockan är. Och det är rätt skönt på nåt vis. På tal om klockan ja, det är rätt intressant att försöka tajma in whatsapp-samtalen hem, när jag stiger upp på morgonen kommer Basti hem från jobbet och när jag ska gå och lägga mig har han nyss vaknat. Lite förvirrande, minst sagt! Just nu är vi nio timmar efter, men om bara några dagar kör vi in i pacific time, och då är det hela tio timmar. Huhh!

De senaste dagarna har vi haft lite dåligt internet, det har inte funkat i bilen så vi har bara haft tillgång till sociala medier på kvällarna vid stugorna. Och vet ni, det har verkligen varit bra för mig! Är så himla beroende av internet, vill kolla och uppdatera och hålla kontakten hem hela tiden. Men samtidigt försöker jag vara social och inte bara sitta med näsan vid skärmen, dessutom vill jag se vad som händer utanför fönstret också. Så bra med lite detox från internätet..

Och vad passade väl bättre än att vi hade "sketchy internet" under våra dagar i Yellowstone national park. Jösses alltså så mycket det fanns att se i den parken, önskar att jag kunde haft fastsatt en filmkamera på huvudet hela tiden så ni hade fått se.. Otroligt räcker inte för att beskriva naturen och landskapen! Yellowstone-inläggen är förresten på inkommande som näst.

För tillfället ligger jag i ett hostelrum i Teton Village, Jackson Hole, Wyoming. Här ska vi vara i två nätter innan vi åker iväg genom Idaho och Nevada för att slutligen komma till den sista delstaten för resan - Californien! Det är säkert svårt att föreställa sig hur mycket vi hunnit se  och uppleva på dessa tolv dagar vi varit ute på vägarna, och det är inte så enkelt för mig att beskriva heller. Naturen har ändrat så fruktansvärt mycket, och vi har hunnit med massa roligt!

Jag trivs med gruppen, även om jag är den enda som inte kommer från Storbritannien, vilket nog märks på samtalsämnena.. Men allt är bara fint. Mest nervös är jag för när jag ska stanna kvar tolv dagar innan jag åker hem, det gruvar jag mig för varje dag vi närmar oss slutet på denna Trek. Men men, det är väl bara att bita ihop, jag har ju klarat två dagar i New York på egen hand, så tolv dagar i Los Angeles/Las Vegas/Grand Canyon borde väl inte vara nåt problem... HEH. Det var mina tankar denna lördag.

Hoppas ni har det bra där hemma!

1 kommentar:

  1. Ja e heilt säker på att do kommer klar de utmärkt demde sista 12 dagan å. Tycker do e så himla cool som gör allt dähär på egen hand! ❤

    SvaraRadera