30 april 2015

Vart ska vi åka då?

Nu har jag väl ändå hållit er på linan tillräckligt länge angående vår sommarresa! Jag och Madde slog våra kloka (dagens skämt) huvuden ihop på måndagskvällen och antastade Ryanairs hemsidor i x-antal timmar. Resultatet blev följande: Torsdag 16:e juli flyger vi från Tammerfors till London, och därifrån vidare till Dublin. Vi spenderar hela fredagen och hela lördagen i Dublin, och flyger sen tillbaks till London sent på lördag kväll. Har hela söndagen och måndagen på oss i London, och sen flyger vi hem igen tisdag 21:a. Perfekt sommarsemester? I'd say so!

Har ju varit i London tidigare, men hade väldigt lite tid då, så än finns det en hel del att se och göra. Dublin är nytt för oss alla fyra, så det blir intressant! Hoppas förstås på vackert väder. Ryktas att det ska bli bästa och varmaste sommaren i mannaminne, så får väl hoppas det sträcker sig till öarna väst om oss också. Såå.. Vad ska vi göra? Var ska man äta? Vad bör vi inte missa? Om ni har några tips angående London eller Dublin, hit me with it!

6 kommentarer:

 1. London Eye! Superhäftigt att se stan uppifrån. Rekommenderas dock int om någon av er är höjdrädda. Annat tips? Hmm... Camden Lock market, stor marknad där man kan hitta mycket fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förra gången vi var ti London hade vi int tid för London Eye, så har nog tänkt checka av det på listan denhär gången :) dock e ja väldigt höjdrädd.. Men kanske de går!

   Radera
 2. Jag o kommer va i London på sama gang, e tär från 15-22 juli :D
  Har du tips på na man måst si så hujk till bara :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Najs! Kanske man råkas i vimlet ;) eller it så stor risk väl.. Förra gangon va vi å skåda musikalen Rock of Ages. Om ni alls e musikintressera rekommenderar ja att ni far å si en musikal, jätte häftigt!

   Radera
 3. I Dublin ska ni shopp kläder på Pennys😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för tipset, we have to check it out :D

   Radera