12 april 2015

50 årskalas

... i Årvas vackraste hus! Idag har vi firat Kalles faster Katarina som fyllde halvvägs till hundra. Bjöds på massa gott och fick njuta av sällskapet, och inte minst - utsikten! Tror bilderna får tala för sig själva.

 

Annars har det inte hänt något actionspäckat idag. Jag sov till halv ett... Gjorde risotto till lunch. Och så for jag ut och pynjade på i rabatten i lite över en timme. Det var hela sexton(!) grader ute idag, så det var riktigt behagligt med bara tunna ytterbyxor och tunn långärmad tröja. Kom mig ungefär halvvägs i rabatten idag, så ska hoppas på bra väder nån kväll kommande vecka. Måste ju börja på med räfsandet nån gång också, bara jag blir friskare... Efter Katarinas kalas for vi med min racing-Razze till verkstan och böt bort vinterringarna. Lättare sagt än gjort! Herregud så hårt hjulbultarna satt. Men, tillslut hade JAG fixat det. Kalle fick agera arbetsledare och verktygshämtare idag.


Nu ska jag ta dendär sista biten laxcheesecake och bänka mig i soffan. Hoppeligen har vi nån bra film att glo på ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar