5 april 2015

Tjugofyra

Från och med idag får jag sluta använda en av mina favorittröjor. Varför? Jo, för att det står "23" på den med rosa bokstäver. Idag är det nämligen min tjugofjärde födelsedag. Väckning hade jag satt på 10:30. Klockan 13 kom gästerna, och innan dess hade jag hunnit dekorera smörgåstårtan, göra klart moussetårtan, städa det sista och duscha. Det var nog just och just så jag hann, men det gick... Fjorton personer var vi här i hushållet, alla från Kalles sida av släkten. Nästa veckas lördag blir det sen kalas för mina släktingar. Vi mumsade i oss, satt och socialiserade, och lyssnade på lite musik. Och förstås fick både jag och Kalle (och Kalles pappa, som vi också firade) en del presenter.

Största delen av presenterna: En "snickar"bok, pengar, ett presentkort till Intersport, choklad, en till Siirtolapuutarha-skål, glassformar (haha mamma, bra tänkt där!) och två nya blommor. Doftrankan är min fjärde(?!), får hoppas denna inte går samma öde till mötes som de tre tidigare...
 Nya racingstolar, enkla att ta med! Dessa fick jag och Kalle tillsammans.
 YES!!! Kalle och jag fick IKEA's Hektar-lampa tillsammans. Tyvärr är kedjan för kort, så vi måste skaffa stöpseluttag och skarvsladd förrän vi kan hänga upp den. Men det blir nog bra! Kommer passa perfekt sen när vi får ny soffa också.
 Dagen till ära hade mitt påskgräs i äggskalen kommit upp också!
 

Nu slappar jag på soffan en stund. Första diskmaskinen har gått, och andra får jag väl ladda i småningom. Men först ska jag hoppa i promenadkläderna och sticka ut på en skön söndagspromenad med Louise. Kan behövas efter all tårta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar