4 april 2015

Glad Påsk!

 

Igårkväll hade vi tjejkväll hemma hos Sara i Vasa. Vi åt goda pajer med sallad, drack lite vin/cider, och satt sen och pratade all night long. Tanken var ju att vi skulle sticka ut till Ollis för att dansa, men det orkade vi aldrig. Satt och diskuterade livets upp- och nerförsbackar istället! Hemma var vi ungefär klockan fyra. Tusen tack för en underbar kväll, tjejer!


Imorse hade jag satt alarm på 9:30. Kanske inte sådär jättepopulärt att stiga upp efter ca 5h sömn... Men min tanke var ju att jag skulle hinna klä på mig och fräscha upp mig lite innan påskhäxorna anlände. Nå, tror ni inte att första påskhäxan kom först runt 11? Och sen andra vid ettiden. Och det var enda påskhäxorna vi hade; två omgångar, fyra stycken. Kalle var förstås nöjd, eftersom det blev godis över åt honom också... Sådär annars så har jag varit igång i princip hela dagen. Åt memma till frukost, kollade lite tv, och hittade till och med en ny intressant serie jag tänker sträckkolla imorgon: Au Pairit Los Angelesissa! Dagens fråga lyder: Varför har JAG aldrig tänkt på att åka iväg som au pair!? 1. Jag älskar barn 2. Jag älskar att resa. Tåls att fundera på, aldrig är man väl för gammal... Kalles kommentar var dessutom väldigt förvånande "Janåmen he e väl bara ti fara!". Å-kkej.

Ja så har jag fyllt smörgåstårtan inför morgondagens kalas, samt bakat bottnen + gjort fyllning till en moussetårta jag testar för första gången. Sällan jag testar nytt inför kalas/bjudningar! Får hoppas den lyckas.. Sen har jag plockat lite här i huset, tvättat kläder, och gjort mat. Ikväll blev det kycklingnachos, ett utklippt recept jag hittade i min mapp häromdagen. Riktigt gott, tror bestämt jag ska dela med mig! Hann slappa på soffan en liten stund där emellan, men känns nog att jag varit hurtig idag efter för lite sömn, är döslut.. Nu ska jag i varje fall dra ett varv med dammsugaren, och sen packa sambon i bilen och köra den låååånga vägen uppför lokalbacken. Påskbrasan vid Årvasgården blir passligt påsklördagsprogram för oss i år. Såheså.
GLAD PÅSK PÅ ER!

2 kommentarer:

  1. Nu som då på dagan kan ja stöit på hedi programmi på tv, å på ett sätt vill ja äntå si e. Sen finns e ju typ sama, fast att di e i London :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja skåda heila no på Arenan, tror ja ska skåda hede Lontoossa som näst tå ;)

      Radera