29 april 2015

Denna dagen ett liv

Min onsdag började som vanligt med jobb. Dock blev det en lite kortare jobbdag. Efter att vi jumppat och varit ute och ätit och vilat så pös jag nämligen hem. Har en heeel del övertidstimmar nu efter föräldrasamtalen, så får ju passa på att ta ut dem när jag har möjlighet. Nå, jag styrde kosan mot Vasa och spenderade några timmar strosande runt i butikerna. Missionen med stadsbesöket var egentligen att jag skulle träffa en FB-loppis försäljare. Men det var först kvart över fyra, så hade ju nån timme att fördriva. På min lista för dagen hade jag nya jobbjeans, en innerkruka och en ny deodorant. Fick visserligen hem dessa tre föremål, men förstås slank det ner lite annat i korgen också... Hämtade också mina Facebook-fyndade gamla potatislådor, så får väl vara nöjd med en kort men intensiv shoppingdag! 

Hemma var jag strax efter klockan fem. Kalle hade kockat ris och kycklingsås, så det var bara för mig att bänka mig vid bordet. Han försvann illa kvickt till verkstan och jag plockade och donade i köket en stund. Planterade om resten av blommorna, och satte sen igång en ommöbleringsrumba på fönsterbrädena. Huhhu innan detdär vardagsrummet gör mig nöjd alltså... Sen blev jag uttråkad och for till gymmet halv nio. Körde på i en timme, och traskade sen glatt hemåt. Tänk att det är ljust ute ännu klockan tio på kvällarna! Härriguu. Sen har jag sått mina sista örter till örtstegen, duschat och ätit kvällsmål. 
Nu är det väl bara sängen som gäller då!

 Dagens byxsaldo: 27€. Gissar att mina nya "kalasbyxor" kommer bli nya favoriter, så himla sköna!
 Nån annan som tycker det var dags att vika in lite kläder i skåpet..? Hrm.
 Fyndat: 4 potatislådor för 20€!
 Sen gjorde jag ju om lite i vardagsrummet då... På brickan ser ni min spontanshoppade murgröna i rosa kruka, totalt 3€. Vet inte hur många murgrönor jag haft livet av de senaste åren.. Men man vet ju aldrig ifall denna blir annorlunda!
 Ja, och så köpte jag ett spökträd!!! Och en mintgrön kruka till det, förstås.
 Dåligt ljus, sori!
/Hälsningar Fläsket

2 kommentarer:

  1. Ja kom att tänk på att vi bord ha en inredningsphotoshoot me edart. E sko jo va jättekul att fot inredningsreportage-liknand bilder. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. oj, ja he låter jo jättekul! så sku ja få tro att mett hejm e som från ett reportage, haha :'D

      Radera