28 april 2015

Köra eller inte köra

 

Kanske ni lagt märke till att det varit otroligt lite tjat om varmans i år? Det brukar ju alltid bli så på våren, att jag får otrolig abstinens och börjar räkna ner dagarna till vårens varmanspremiär på Kemora. Så även i år, har bara inte nämnt det här på bloggen. Orsaken är enkel: Trots att det bara är 3 dagar(!) till Kemora 2015, så vet vi ännu inte om vi kommer delta. Vi är anmälda, ja, men det är lite osäkert med bilen. 

Som ni troligen vet så blev ju Kalle knäopererad på skärtorsdagen, och då ännu visste vi inte hur länge han skulle vara sjukskriven, i vilket skick knät skulle bli, osv. Bilen har han väl lite smått skruvat på under vintern, men inte gjort desto mer åt. Sen råkade det ju sig att herrn i fråga var och sträckte en bröstmuskel första dagen tillbaks på jobbet, och blev sjukskriven för det istället.. Inget vidare skruvande de senaste veckorna, alltså! 

Så nä, vi vet fortfarande inte hur det blir med Kemora i år. Licensen är betald, försäkringen fixad, kläderna i skick och matsäcken inhandlad. Nu hänger det bara på bilen! Så håll tummarna för att Renaulten går att bygga ihop och att den funkar på fredag. Sen kan ni också hålla tummarna för att det inte snöar i år. Jag skulle verkligen INTE uppskatta tre dagar utomhus på publikläktaren i snöoväder...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar