17 april 2015

Remake-friday

Om ni undrat över bloggtystnaden idag så ska jag visa för er vad den beror på:

Tyckte inte "Lycka"-skylten passade in längre...
Vad tror ni förresten om detta på dendär fula, konstiga "fondväggen" vår!? Ni ser ju att det finns en perfekt lucka för lite vägghyllor där, eller hur..?

Denna sköna fredag har jag jobbat mellan åtta och tre. Cyklade hem, och såg till min förtjusning att sambon bärt upp nya soffan, som han hämtade från Jeppis häromdagen. Han hade också skruvat isär konstlädersoffan, som jag haft till salu på Facebook-loppis. Jag värmde lite av gårdagens lappskojs, tog det lugnt en stund, Kalle kom hem, och så tog vi emot köparen av soffan. 50€ och så slapp vi den, hurra! Eftersom det var så härligt väder ute, passade jag på att gå ner och krafsa de sista sex metrarna i rabatten. Huhhu så lång dendär jäkla rabatten är alltså! Och jobbig! Vet ju knappt vad som är ogräs och vad som börjar blomma småningom...

Nå, hjälpte Kalle att flytta bruna soffan till musikrummet, och så skruvade han ihop nya soffan. När den väl var på plats så kändes inget rätt. Det såg bara fult ut! Men vi funderade och sen började vi möblera om, och tillslut blev hela vardagsrummet och matsalen som ett enda stort, nytt rum! HÄÄÄÄLIT! Men det är många många detaljer som måste fixas nu.. För det första så är soffbordet bara provisoriskt (lånat från Kalles rum, säljer det stora vita Lack-bordet). Sen vill jag hitta en RUND matta. Jag flyttar omkring lådor och växter och inredningsprylar utan att riktigt hitta rätt.. För att inte tala om hur desperat jag är efter nya kuddöverdrag! Ja, och detdär hyllsystemet av gamla lådor skulle vi behöva för förvaring av LP-skivor. Kalle bestämde sig nämligen för att hans nyinförskaffade LP-spelare ska flytta till vardagsrummet, och alltså behöver vi skivförvaring. Vad passar väl bättre då än att täcka dendär *** fula väggen? Jag kan bara inte fatta varför de gjort dedär "vingarna" åt sidan alltså... Det blev så himla tydligt där bakom tv:n nu, usch!

Vi får väl "måra åpåå" här nu bara i egen takt.. I och med ommöbleringen i vardagsrummet blev det tomt i udda hörnan, vilket ser förjävligt ut. Och jag angstar och funderar om jag ska flytta tillbaks "kontoret" dit och göra om vårt nya kontor till gästrum istället. Menmen, det får väl gro i tankarna en stund!

Nu ska jag söka mig i säng, ska upp tidigt imorgon. Ni kommer väl på bloppis till Ritz i Vasa? Mellan 10 och 15 står jag och säljer bort en del prylar och kläder. Billigt! Allt kostar under 10€, det mesta under 5. Okej? Okej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar