Här ska ni få receptet på ett perfekt helgsnack, alltså en måltid som kanske inte klassas som middag, men ändå inte som kvällsmål heller. Låt mig presentera för er, kycklingnachos:
Du behöver:
- En liten påse nachochips
- Ett paket kyckling (400-500g)
- 1 paprika
- 1 gul lök
- 200 g färskost
- En burk salsasås
- En liten påse riven ost, gärna emmental-mozzarella
> Hacka löken och strimla paprikan
> Blanda färskost och salsasås
> Stek kycklingen, krydda enligt behag, blanda i paprikan och löken i slutskedet
> Bred ut nachochips i en större ugnsform
> Häll kyckling+paprika+lök samt salsaröran över chipsen
> Strö över ostpåsen, grädda i 225 grader på övre falsen, ca 10 minuter
Passar bra att äta med Guacamole. Gött!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar