6 april 2015

Kycklingnachos

Här ska ni få receptet på ett perfekt helgsnack, alltså en måltid som kanske inte klassas som middag, men ändå inte som kvällsmål heller. Låt mig presentera för er, kycklingnachos:


Du behöver:
- En liten påse nachochips
- Ett paket kyckling (400-500g)
- 1 paprika
- 1 gul lök
- 200 g färskost
- En burk salsasås
- En liten påse riven ost, gärna emmental-mozzarella

> Hacka löken och strimla paprikan
> Blanda färskost och salsasås
> Stek kycklingen, krydda enligt behag, blanda i paprikan och löken i slutskedet
> Bred ut nachochips i en större ugnsform
> Häll kyckling+paprika+lök samt salsaröran över chipsen
> Strö över ostpåsen, grädda i 225 grader på övre falsen, ca 10 minuter

Passar bra att äta med Guacamole. Gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar