27 februari 2014

Sportlovet är här!

Nåjaa, äntligen kan jag också säga att jag har sportlov! Skillnad då att det bara är en dag... Sista dagen på jobbet denhär veckan alltså. Fyra kiddar på plats, två tanter. Vi hade lite tråkigt. Men det gick nog bra ändå. Trampade hem runt 15:45. Svängde in via Livsmedel och köpte två till tulpanknippen för fem ege. En bra deal, om ni frågar mig! Hem och påbörja städning och matlagning. Sambon kom aldrig hem så jag fick äta ensam idag. Det blev sallad, ägg, panerad fisk och gräddfilssås idag. Gött! Sen satte jag igång med dammtorkningen. Kalle kom hem, stressad som få, åt, dammsög, städade vessan och pös lika kvickt iväg till verkstan igen. Så jag har fått gå omkring här och städa och plocka och dona i all lugn och ro. Lyssnat på musik. Bilat en sväng till st1 för att hämta ut min nya matta från Jotex. Diskat och städat i köket i hundra år. Sånt. Måste erkänna att jag älskar att städa, bara jag får göra det i egen takt. Städning har alltid varit en slags terapi för mig. Så ifall jag börjar städa febrilt nån gång så vet ni att det är nåt som bekymrar mig, haha! Nåja, nu ska jag slappa vidare på soffan och kanske skriva nåt vettigt inlägg åt er. Fåå sii tå va e var till.

 Nya mattan från Jotex passade perfekt här! Den är nästan mer mot svart än brun, men det är kanske lika bra.
 Köpte en glasburk av Louise på jobbet. Dit passade mina snygga Blossom-stjärnljus perfekt.
 Dedär nya ljuskopparna från ZBH fick flytta på fönsterbrädet eftersom jag blev tvungen att kassera en till blomma. Hur många har jag kasserat i vinter nu, 4-5 kanske? Slängde ut min bambu idag också som jag haft sen jag var femton år. Halva hade gulnat så gissade att dess tid var ute...
 Inte lika snygga som de jag hade tidigare, men rosa slår ju aldrig fel!
 Tyckte min ljusburk var för julig så jag satte dit ljusbollarna istället. Mycket bättre!
 Några ljus fick flytta in i mina skålar i vitrinskåpet.
 Hade totalt glömt bort att jag köpt nya ljuskoppar när vi julshoppade i Tuuri. Slutar aldrig förvåna vad jag kan hitta i mina skåp bara jag rotar tillräckligt länge!
 Så nu ser det ut ungefär såhär en tid framöver då. Ska elda ljus för brinnkära livet nu sålänge det ännu är mörkt på kvällarna. 
 Ooh du älskade kök... I fakin hejt juu.
 .. ja eller i 30 minuter åtminstone. Nu är det bättre! I en dag...
Och här har ni mig, spökfejset. Funderar på ifall jag borde damma mattorna också eller låta sambon göra det när han kommer hem. Och så ska jag äta kvarg. Och peela mina händer med den nya handpeelingen från Dermosil. Den var helt sjukt bra! Doftade gudomligt fräscht.

2 kommentarer:

  1. Va e månne han bambun ja köpt åt de? Sko iaf ha na minn åv att ja geed de en bambu tå vi gick i högstadiet :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. japp he vare! bod ha fått an tå ja fylld 15.. så några år har an jo hängd med :D

      Radera