19 februari 2014

Back to life

 Gårdagens köp från härliga butiken Katarina Maria: en medicinlåda! Har varit på jakt efter en (inte alltför dyr) i urminnes tider. Nu fick jag hem den, äntligen.
Å snygg eran!
Kvällens middag: Tiinas kycklingpasta + körsbärstomater. Göttens!

Så jag ska försöka återuppliva bloggen igen. I sakta mak. Jag förstår att ni är nyfikna, och det har ni väl all rätt att vara också. Men jag hoppas också att ni förstår att jag inte tänker skriva ut hela mitt privatliv här på bloggen. De som känner mig vet vad som hänt, och vad som ska göras åt det. Åt er andra nyfikna kan jag berätta att vi hade ett riktigt Valentine's gone bad här i fredags. Och sen dess har mitt liv gått på sparlåga. Kan fortfarande inte säga att jag mår bra, men vi arbetar på det. Har lärt mig mycket om mig själv dehär senaste dagarna. Fått fart på många tankar. Funderat mycket. Varit rädd. Desperat. Arg. Ledsen. Ja, allt. Så fort livet kan svänga. 180 grader på några timmar. Från världens vackraste presenter till ett söndertrasat hjärta och sinne, på ett ögonblick. Och så fint det känns att det finns så många som bryr sig, när det verkligen gäller. Att jag alltid kan lita på er, mina älskade vänner. Ni är guldvärda! Men nu ska jag fortsätta jobba på mig själv. På vårt förhållande. Och vart det än leder så kan jag i slutändan säga att jag åtminstone försökte. För så mycket är 4,5 år ändå värt. Hur skit jag än måste må i processen.

Men nog om det. För att lätta upp stämningen lite kan jag berätta vad som hänt hittills denna vecka. I måndags kom min älskade Tees hit. Vilken känsla att öppna dörren och möta ett välbekant ansikte som jag inte sett sen i juli. Pratade bort många timmar. Åt kvarg. Pratade bort några timmar till. Var lycklig över att inte behöva ta avsked denhär gången, utan snarare planera in nästa träff. Kunde vänja mig vid detta! Igår blev det en Jeppis-dag för mig. For till naprapaten direkt efter jobbet. Strosade runt på stan en stund och fyndade ett som annat. Åt på Subway. For sen raka vägen till Pensala på zumba. Och idag är det styrelsemöte som gäller. Ska befinna mig vid ABC 18:30. Så nu återstår bara att luska ut ifall jag ska vara hurtig och cykla med mappar och allt, eller om jag ska vara lat och hoppa i bilen. Den som lever får se!

4 kommentarer:

 1. Usch då, det låter som att du har haft det väldigt jobbigt på sistone. :( Ta hand om dig! Och våga tänk på dig själv också, vad som är bäst för dig. Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo he har int vari di allra lättast dagarna. men man lär ju sig av allt som händer i livet, som tur. tack för uppmuntran!

   Radera
 2. du är såå värd någon bättre.

  SvaraRadera