26 februari 2014

5 saker du inte visste om mig

- Jag tycker överdrivet mycket om att tvätta och vika kläder. Kanske har att göra med att jag älskar att organisera och ha det snyggt omkring mig. Hatar dock att stryka. Speciellt skjortor. Huvadåda!

- Jag snoozar ALDRIG. När alarmet ringer släcker jag av det och hoppar direkt upp ur sängen. Ingen tid att förlora! Bokstavligen, har så gott som minutschema för att hinna med allt...

- När jag var yngre skrev jag massor av historier, berättelser, noveller etc. Funderade till och med ett tag på att studera litteratur i Åbo.

- Jag är fruktansvärt dålig på att teckna, pyssla, klippa, klistra, ja ni fattar. Vilken tur att jag jobbar på dagis, för då kan jag alltid skylla på att nåt av barnen har gjort det som egentligen är min modell. Haha..

- Till skillnad från mina släktingar är jag ingen bokmal. Läser väldigt sällan böcker på min fritid. När jag åker på resa blir jag däremot en riktig boktönt och kan sträckläsa i solstolen hela dagen. Men annars har jag varken tid eller ork att läsa. Borde kanske bli bättre på det, så jag får anskaffa mig massa böcker att sätta i den framtida Billy-bokhyllan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar