28 februari 2014

Formen just nu

 Jag håller på att få en röv!!!
Och mina armar och axlar har ändrats drastiskt den senaste tiden.

Här kan ni se skillnaden mellan augusti och november ifjol. Tycker själv att det inte gått särskilt bra sen julen. Detdär fuskandet och småätandet har liksom suttit i sig. Har inte orkat göra sallad. Däremot så har det börjat gå mycket bättre på gymmet. Fått massor av nya muskler, speciellt i armarna och baken! Nu gäller det bara att småningom få ner dendär fettprocenten, så ska nog beach 2014 bli rätt lyckat. Diskuterade med Sabina (min PT) nu senast på gymmet att i dethär programmet fokuserar vi på att bygga muskler. Jag kommer troligen till och med att bli rätt biffig, eftersom jag har väldigt lätt just för att bygga muskler. Sen i följande program, som vi startar upp i april, fokuserar vi på att få mig att svettas bort detdär onödiga fettet. Och förstås ska jag vara extra noggrann med maten. Så hoppeligen är jag slimmad med synliga muskler till sommaren. Om jag går ner dedär 5-10 kilona jag suktar efter på vägen är jag också mer än nöjd.
Så wish me luck!

1 kommentar:

  1. Hej! Skulle du ha lust att dela med dig lite om hur upplägget på träningen ser ut? T.ex. antal reps/set och hur många övningar per muskelgrupp..
    Har du uppdelat schemat enligt överkropp/underkropp eller ännu mera splittat? Det skulle vara intressant att höra hur andra bygger upp sin träning också :) Kämpa på!

    SvaraRadera