20 februari 2014

Dermosil

Många av er känner säkert till Korsnäsföretaget Dermosil och deras härliga, mycket prisvärda produkter. Själv har jag ganska nyligen upptäckt hur bra produkterna riktigt är, och det är ju bara en fröjd att man inte blir ruinerad på kuppen! Håller som bäst på och plockar ihop en beställning på Dermoshop. De har ganska mycket på rea nu, så tänkte passa på att beställa hem några saker jag aldrig vågat klicka hem tidigare. Annars har jag några favoritprodukter som jag alltid återkommer till, nämligen dessa:

Har aldrig hittat nån liknande c-vitamintablett i butikernas sortiment, och brukar därför alltid bli tvungen att köpa dedär förskräckliga brustabletterna när jag är utan. Bäst att bunkra upp när jag väl beställer!
 D-vitamintabletter är enklare att få tag på i butikerna, men föredrar dessa.
 Världens bästa solpuder! Passar perfekt till både sommar- och vinterhy.
Och sist men absolut inte minst - den bästa uppfinningen i världshistorien, Dermosils Solistica solpiller! Börjar äta dessa i slutet på april och äter framtill september. Reducerar mina pigmentfläckar med ca 80% och ger mig en jämn och fin solbränna som räcker länge. Detta är något ni verkligen ska satsa på om ni vill ha en supersnygg bruna! För ynka 13,50€ dessutom.

Använder du nån av Dermosils produkter? I så fall, HISS eller DISS?

9 kommentarer:

 1. Ooh, jag som har massvis med pigmentfläckar som alltid börjar synas såå bra på bröstet när jag blir brun borde ju verkligen satsa på de där solpillren. Hjälper de faktiskt? Jag måste kanske lägga in en beställning. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo Maria, di funkar SÅ bra, åtmistone på min hy! har i några års tid nu haft ganska mycke pigmentfläckar. ja blir lätt brun, å riktigt brun dessutom. sen lossnar de hud, speciellt på axlarna, bröstet å i ansiktet. slutar med att ja ser ut som en inverterad dalmatin! förra året åt ja dihär pillren i flera månader, å de ledd till att ja bara had några ynka pigmetfläckar! dessutom va di int lika framträdande som förr :) så tycker absolut du ska beställ! man får en snyggare å brunare färg också tycker ja.

   Radera
  2. Najs! :D Ja måst visst beställ såna jag å. Ha du redan skicka in din beställning? Tänkt ifall du sku ha vila lägg me ett paket till på sama gang. ;)

   Radera
  3. tyvärr har ja henda skick in en beställning redan :/ men do ska pass åpå å beställ no, imåro e sista dan di har "Dermodagar" (myki rea)

   Radera
 2. Ja e förtjust i smyg (egentligen hatar ja brun utan sol) i deras brun utan sol för ansikte, och nu för tillfälli använder ja Primos body oil. Oljon e så dryg, skön å doftar helt underbart, om man tå gillar liti naturligari dofter. Köks handtvålan har ja å gilla riktit bra :) Men di har nog sina väl utvalda guldkorn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo demde tvålarna e riktit bra tycker jag :) å duschtvålarna e härli!

   Radera
 3. Jag använder ganska många av deras produkter, favoriterna e kökstvålen, e-vitamin bodylotion och deras dusch- och badolja.

  SvaraRadera
 4. Jag har ett hat-kärlek förhållande med dermosil! Endel produkter är bara SÅ FEL och andra är bara WOOOOOW enligt mig! :) Jag vill så gärna stöda ett finländsk företag så jag beställer nog då och då därifrån :) Man har mycke nytta av produktproven man får med dermotidningen också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo det är väl nog lite samma med mig, att jag känner att man borde stöda lokala företag :) och visst har Dermosil många fina produkter, som dessutom är mycket billigare än liknande av konkurrenterna.. men ändå är jag lite "märkesfreak" med vissa saker, och då väljer jag bort Dermo bara pga kvaliteten.. dumt egentligen :) och jo, produktproven är superbra!!

   Radera