13 december 2016

Edit

Vet ni, det största misstaget jag gjort i mitt liv när det kommer till bloggande är nog att jag inte gjorde kategorier från första början. En gång för flera år sen skulle jag börja på med projektet, men tröttnade bara av tanken på att gå igenom flera år av blogginlägg bara för att kategorisera. Så det blev helt enkelt aldrig av. Och nu är jag lite less, speciellt om jag söker efter ett specifikt inlägg, låtom oss nu säga ett recept. Kan få söka flera gånger innan jag prickar rätt. Hade ju varit så mycket enklare om jag hade en recept-kategori där jag kunde söka i arkivet! Men kanske nån gång...

Nå, vart jag då ville komma med detta inlägg var att jag nu för enkelhetens skull editerat mina julkalenderluckor lite. Ändrade t.ex. rubriken från "Julkalendern lucka 12" till "Lucka 12: Plommonkvarg". På så vis är det lättare att få in en receptträff utan hundra olika alternativ i sökrutan.

Ni visste väl förresten att om ni vill söka nåt här i min blogg så gör ni det i sökfältet till vänster under min bild? Oftast brukar det räcka med att skriva "recept", men som sagt, har satt upp rätt många recept här på bloggen under mina sju år som bloggare, så det är inte alltid så enkelt att hitta något användbart om man inte vet vad man är på jakt efter. Skriver du däremot "Johans laxsoppa" så borde du hitta rätt på första. Men en vacker dag ska jag knåpa ihop kategorier också! Kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar