1 maj 2014

Vad jag donat med

Igår:
Ensam på gymmet vandrar hon omkring...
 Perfekt after-workout-meal: Kvarg med fruktcoctail och kallrökt lax ihoprullat med gräslöksfärskost. Nami!
 Och sen målade jag bilen! Skulle måla ett till varv idag men nähepp, tydligen behövdes det inte...

Idag:
 Årets första lösglass på första maj är ett måste och en tradition. Två bollar SIA-glass hittade jag på torget i Nykaabi (gjorde en kort resa till hemstaden för att hämta upp bildelar).
När jag skulle packa inför helgen hittade jag mina sommarkläder i en svart sopsäck. Plockade upp dem och hittade mina favojeans från -09. Till min stora häpnad gick de på mig!!! Dock såg det INTE snyggt ut under tröjan... Får nog gå några kilo till innan jag börjar använda dem!

Sen har jag också varit med grejerna till Oxkangar-loppis. Städat i köket (till och med roskisskåpet är skinande rent och citrondoftande nu!). Ätit lite fiskpinnar, ägg och spenatsås. Haft date med Linn, vi besökte loppiset och fyndande varsin tröja. Sen en 1h 40min promenad. 10,5km senare var vi möra i benen men klara i huvudet. Älskar långpromenader i goda vänners lag! Duschade. Sen bjöd svärmor på grillkorv och potatis/grillsallad samt örtbatong. Man tackar, och så blev vi mätta i magen allesammans. Nu kom sambon hem, första gången på ca en månad som han inte har nåt att göra en kväll. Hur firar vi det? Tja, ska försöka få honom att torka damm så jag får dammsuga och sen är det nog sängen som gäller. Kemora dag 1/3 imorgon. Som vi har väntat!!!

PS, ni följer väl mig på Instagram? mariaheikkilae 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar