19 maj 2014

Sommarplanerna

I år kommer jag att ha semester 4 veckor i juli. Kommer ju annars också få njuta mer av sommarn än förra året, eftersom jag har ett normalt "8-16" jobb till skillnad från förra sommarens skiftesarbete. Då råkade det ju sig för det mesta så att när jag jobbade, var alla mina vänner lediga, och när de jobbade var jag ledig. En ganska ensam sommar också, eftersom sambon var i det militära framtill midsommar. Förstås var det också så att när solen sken var jag på jobb, när jag var ledig och kunde sola hela dagen regnade det. Typ. Så nu hoppas jag på härliga sommarkvällar och vackert semesterväder i juli med massa sol och härligheter!


Har egentligen inga storslagna sommarplaner, vi har t.ex. inte bokat in nån sommarresa eller så, ska inte, vad jag vet, på nån festival. Men vi har ju våra varmanstävlingar som tar upp en hel del av tiden, och förstås händer det mycket annat intressant sommartid också. Mest ska jag i alla fall försöka samla krafter och njuta av värmen och ledigheten. Sen om vi hinner hitta på nåt häftigt, intressant, spännande, roligt så är det ju bara ett plus! Här kommer i varje fall sakerna jag/vi kommer göra i sommar, som jag vet om just nu:

JUNI:
- Sorakunkku söndag 8:e
- Tasty Daze spelar på Popturnéns final vid Santa Fé i Ekenäs fredag 13:e
(och om de vinner spelar de på Popkalaset i Ekenäs lördag 14.6)
- Troligen klassträff med Yrkes-tjejerna lördag 14:e
- Midsommar 20-22, hittar väl på nåt skoj med våra vänner, besöker föräldrarnas eller svärföräldrarnas villa... Såntdär midsommar-traditionellt!
- Varmans i Härmä 28-29:e.
- Kalles tur att ordna Swingclub
- Min semester börjar måndag 30.6!!!

JULI:
- Maxmodansin/Dans på Ståorbjärji 4-5
- Kardaanikunkku i Tammerfors 19(18)-20:e
- NNSB:s 30-årsjubileumsfest på Måtasberget 26.7
- Ska troligen jobba en vecka på Karvsor daghem, hoppeligen sista veckan innan jobbet drar igång igen (4.8.)
- Uffes, eller var det Rolles, tur att ordna Swingclub


Vad kommer DU att göra i sommar? Jobbar du? Har du nån semester? Ska du göra nån resa, besöka nåt särskilt ställe, umgås med nån särskild du inte sett på länge? Eller ska du bara ta vara på dagen som den kommer? Tell me!

1 kommentar:

  1. Jag flyger iväg ti Tyskland några dagar i början på Juni(längtar snart ihjäl mig!!!), ska jobba två-tre veckor från och med midsommarveckan, sen har jag int så myki andra planer...än. Har jag riktigt riktigt tur får jag övertalat en långväga gäst att komma och hälsa på mig, annars ska jag nog bara ta d lugnt juli/augusti. Besök på kusiners villa, umgås med vänner, simma mycket och andra somriga saker

    SvaraRadera