11 maj 2014

Undo my sad

Har inte alls följt med Eurovisionen detta år, men idag lyssnade jag och sambon på tre av låtarna: vinnarlåten (Österrike), Sveriges och Finlands bidrag. Och jävlarimamma vad Sanna Nielsen är duktig på att sjunga! Huh, får nästan tårar i ögonen på de högsta tonerna. Har ni varit lika likgiltiga som jag inför Eurovisionen och inte vet vad jag talar om så kan ni lyssna här. Vackert! Dagens repeat, helt klart. Kanske nästa veckas också..

Morsdagen har jag firat tillsammans med familjen på Nabben. Fortsatte till sambons farmor och farfar där det blev lite kaffe och prat. Nu har jag skickat iväg Kalle på fotbollsträning och själv ska jag småningom traska iväg uppför backen till gymmet. Måste låta efterrätterna smälta lite till i magen först...


Ja och sen har jag planterat ut några penséer i bankens krukor. Det hör nämligen till att banken ska få det fint i sina krukor till morsdag, och eftersom vi fungerar som gårdskarlar här i huset så är det bara att verkställa. Igår hämtade jag morsdagsblomma från Amalia åt mamma, idag insåg jag att jag kanske borde ha skaffat penséer också... Men som tur bor vi grannar med Amalia, och även om de inte har öppet så kan man köpa det som finns utanför/i tamburen. Så lucky me blev det morsdagsfint här även i år, fast jag hade missat mig lite. Nu väntar jag bara på att få shoppa loss sommarblommor småningom. He e vårin no!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar