14 maj 2014

All I've got is time

Öppningsskifte för mig idag, så jag befann mig på dagis strax efter klockan sex på morgonen. Lite före två var jag hemma igen, så har i princip haft hela eftermiddan på mig att dona med vad jag ville. Ett tag där funderade jag på om jag skulle köra ett gympass när jag kom hem, men konstaterade att min och Maddes kvällspromenad kanske inte skulle bli sådär super effektiv i så fall. Så det blev lite fönstertvätt, och gymmet kör jag imorgon! Det betyder att det bara blir två pass denhär veckan, men istället ska jag försöka ta mig på en till springtur. Kanske på lördagmorgon, om det finns extra energi. Nu är jag mätt i magen och ska hoppa i träningskläderna och så iväg på en långpromenad. Hoppas den förskräckliga blåsten lugnar i sig lite till... Sen badrumsfönstren som nästa projekt när jag kommer hem, och lite ugnputs. Och så hoppas vi åskmolnet sambon lugnat ner sig lite tills han kommer hem från kvällens fotbollsmatch. Bäst att se upp med vad jag säger här hemma idag... If looks could kill!

 Åtminstone dillen har börjat växa riktigt fint på min örtstege! Får se om det blir översvämning i krukan... De andra är också på god väg, förutom persiljan och citronmelissen som fortfarande inte visar några livstecken.
 Tvättade 32 fönsterrutor idag. Gissar att ingen besvärat sig att öppna upp dörrarna för tvättning på flera år. Men reint vart e!
 Ser ju ut hur bra som helst nu! Skrubbade upp balkongmöblerna samtidigt, det behövdes..
 Grävde fram "sommarfönstren" också. Det som hör till sovrummet får väl duga som det är, men vardagsrumsfönstret borde få sig en omgång med både nya lister, nytt flugnät och ny färg. Får se om nån orkar med det projektet än i vår...
 Kokade champinjonsoppa till middag.
Och sen har jag sprayat ugnen med ett nyinköpt rengöringsmedel. Hoppeligen ska den bli skinande ren ikväll!

2 kommentarer:

  1. Hos vårt ere å dill som växer bäst för tillfälli, och persiljan tar se saaakta men säkert. Citronmeliss har ja pröva på ett par år sen och va av nan orsak en total flopp. He börja nog väx riktigt bra, men sen mitt i allt vare färdigt me e. I år prövar ja å bland annat på grönkål, broccoli, spenat och körsbärstomater så ja hoppas he mesta orkar väx duktigt så vi får skörd na sen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. förra åri had ja köpt sånde färdigrejs från IKEA så e va bara ti plopp ner en "klönt" i krukor å vattn. he va persilja, oregano å citronmeliss. demde två fösta bleiv ho bra som helst, men sistnämnda börja int ens väx!? så har int så stora föhoppningar no helldär tå ja har sådd heilt sjölv, men he lär jo vis se :D ska bli intressant ti si om spenaten blir ti na för oss!

      Radera