23 maj 2014

Clock ticks time away

Nåjaa, nedräkningen kan börja! En timme tills vi ska befinna oss uppe vid Årvasgården, sen är det start mot Åbo 01:30. Keepin' my fingers crossed att gänget kan hålla så mycket käft att jag får sova hela vägen ner, annars kommer jag må skiiitdåligt! Hatar att åka buss om jag inte får sitta längst fram och titta ut genom fönstret. Men ja, förhoppningarna är låga med vårt kära revyshakk, hehe. 

Har hunnit med en hel del redan idag. Var uppe 7:40, frukost, fix och så iväg på cykeln till jobbet. Härligt och varmt redan tjugo över åtta på morgonen! Jobbade mina vanliga timmar, och njöööt så fruktansvärt av att vara ute på eftermiddagen, så skönt alltså! Susade hemåt, en sväng via butiken för lite nödvändigheter inför kvällen och helgen. Hemma vände jag ihop en picknick-korg åt mig, grävde fram min nya långklänning, sköljde mitt smutsiga hår som hastigast, petade lite smink i fejset, började på med packningen, och bilade sen iväg tillbaka till dagis tills halv sex. Vårfest med picknick-tema för hela dagis + förskolan, så underbart fint! Alla var glada, vädret var bra, picknick-maten var god och stämningen var helt enkelt på topp. Kommer vara supersvårt för mig att säga hejdå nästa vecka, verkligen. Menmen.. Ofattbart att vi kan sitta ute i kortärmat ännu klockan halv åtta på kvällen, I MAJ!!! Ska passa på och  njuta nu så länge det varar, pessimisten i mig gissar att Finland levererar iskalla vindar och regn hela sommaren...

Efter vårfesten masade jag mig ännu iväg till gymmet. 1 h och 25 minuter kämpande och svettande, och sen hemtraskande nerför backen. Provade nya proteinpulvret, och det fick klart godkänt. Kanske liiite söt i smaken, men visst går det ner. Duschade, packade (åh herregud så mycket saker jag alltid ska släpa med mig!), fixade och trixade. Nu är allt klart för avfärd, ska ännu försöka skriva ihop några små tidinställda inlägg, så ni inte blir helt uttråkade. Fast hey, vem kommer egentligen läsa bloggar i helgen, om det blir 27 grader som utlovat!? Inte jag i alla fall... Nåjamen, Åland next! Hörs på måndag.

But first, let me take another selfie (så ni no säkert klarar er i häljin!):
Häjråå! Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar