4 oktober 2015

Stinas fredagsfråga #9

Två veckor sen jag senast skrev mitt svar på en fredagsfråga, men nu fick jag inspiration igen (trots att det är söndag när jag gör det...). Veckans fråga hos Fina Christina lyder: "Vad händer i ditt liv just nu?". Och jaa-a, det ska jag väl ändå kunna svara på!

Sådär överlag har jag väl rätt mycket på gång i mitt liv just nu, men ändå inte. Ni vet, vardagen rullar på, pusslar ihop för att hinna med allt, men samtidigt händer det inget speciellt eller nytt i livet. Det har jag ju tjatat på om en hel del! I höst började jag på nytt jobb, eller ja egentligen nytt dagis bara. Det är väl först nu som jag ordentligt börjar hitta min plats där, har kommit in i arbetsrollen, så att säga. På fritiden sysslar jag förstås också med en hel. Tränar, umgås med vänner, springer på möten, går på kurser osv. Mitt veckoschema varierar en hel del, men de "fasta punkterna" är zumba i Jeppis på måndagar och zumba i Pensala på tisdagar. Sen försöker jag hinna med 2-3 gympass i veckan, oftast blir det onsdag, fredag och söndag. Sticker iväg till Nykaabi och stallet ungefär varannan vecka, när jag hinner och känner mig bra i ryggen vill säga. Helgerna i maj-oktober brukar snabbt fyllas med varmanstävlingar. Däremellan kanske jag bokar in nåt hemmaparty, sköter "min lilla bagare", eller deltar i NNSB:s styrelsemöten och tävlingsmöten. Att gå på långpromenader med goda vänner är också nåt jag gärna prickar in när jag får en lucka i schemat. Sen har jag gått på första hjälpkurs nu också, tre torsdagar avklarade, en återstår. Har också anmält mig till en "lär dig göra american pancakes"-kurs på Arbis i november.

När det kommer till större grejer i livet så håller vi just nu på och planerar USA-resa, som jag redan avslöjat. Om det går som vi tänkt oss bokar vi resan nu inkommande vecka, och då ska jag berätta lite mer om den saken! Husbygge ligger alltid runt knuten, eller åtminstone snurrar det runt i mitt huvud flera gånger om dagen... Men vi kan väl säga att det inte kommer hända nästa vecka precis.

Så att sånt. Vad har du på gång i ditt liv just nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar