11 oktober 2015

My kind of sunday

Fest igår, alltså sov jag länge idag. Chillade, satte igång en tvättmaskin, åt lite inte-så-godkänd frukost.. Sen for jag iväg till Nykaabi. Via Socklot för att hämta upp några höstörar jag köpt via FB-loppis, sen till stallet. När jag kom tillbaks till Jutas hade mamma grävt fram massa gamla saker som jag hamnade att gå igenom. Typ min Aapinen från ettan, mina egenskrivna "böcker", prydnadssaker osv. Kanske får ni en titt nån gång! Sen blev det en välbehövlig date med Tossa. Vi for till Victoria och mumsade i oss varsin makaronisallad, och sen blev det pizza/kebabrulle på det. Hemma i Årvas var jag igen strax före åtta. Bara att hoppa i gymkläderna och traska iväg till Gnistan då. Kvällens pass blev väl kanske ingen hit, meeen, ja fåor jo i alla fall!

Nu ska jag börja söka mig i säng, jobbdag imorgon och på tisdag, och sen har jag faktiskt HÖSTLOV! Men inte ska ni tro att det blir en lugnare vecka för det... Ska förstås träna, hinna träffa kompisar, baka, ställa inför söndagens loppis, gå på styrelsemöte.. Ja ni fattar. It goes on and on and on.
 Igår var jag på fest (mer om det senare), och när jag kom hem fick jag för mig att ta en selfie. Det krävdes sisådär femtio bilder innan jag hittade en som jag var någotsånär nöjd med. Itt ere allti så leett!
Idag invigde jag mina nya, supersköna och megasnygga ridbyxor. Det blev 1h 15min ute i höstsolen tillsammans med Elli. Terapi för själen på hög nivå!
 Yes, I'm keepin' 'em. Umm, no!
Legpump. Bara -10 kg nu då så sku det kanske se ut för nåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar