29 oktober 2015

Min torsdag i tre bilder

Väckning 6:15 och iväg på morgongym. En toppenstart på dagen, om ni frågar mig!
 
Efter jobbet åkte jag hem till Jutas och därifrån vidare till stallet. Elli var måttligt road över att gå ut i mörkret.. Men det visade sig att hon var på ytterst bra humör denna afton!
Beställde bastu tills jag kom från stallet. Och härregud så skönt det var alltså! Det jag saknar mest i mitt liv just nu - en bastu...

Annars har jag inte hunnit med så mycket. En arbetsdag modell intressantare idag, i och med att vi gick på "föusvisning" på förmiddagen. Blev bjudna på korv, munkar, trip och hela faderullan. Fick installerat en färgprinter (hallelujah!) på jobbet, och sen fick jag till och med åka hem 45 minuter tidigare idag. Hann värma en portion risgrynsgröt innan jag for till Nykaabi. 

Och nu sitter jag bänkad i soffan framför favo-torsdagsprogrammet Bytt är Bytt. Borde ännu tidsinställa några inlägg, hänga tvätten och packa väskan innan jag går och lägger mig.. Vi åker ju nämligen iväg på spaweekend imorgon efter jobbet, jag och sambon. Sooo exciteeed! Stay tuned, kanske får ni en uppdatering från ryssgränsen... Om vi mot förmodan hittar fram! Om inte annat kan jag tipsa er om att följa mig på Instagram. Där brukar det alltid hända nåt, heimimmi heter jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar