30 oktober 2015

Första steget mot drömmen

Förutom att jag och sambon har årsdag idag så är det också en annan stor dag i vårt liv. Idag tog vi nämligen det första steget mot drömmen. Idag bokade vi nästa sommars USA-resa, eller ja, åtminstone en del av den. Jag har ju varit väldigt hysch-hysch med allt detta, och orsaken är väl att jag varit lite osäker på om det ska bli av. Det var redan i våras som vi beslutade att vi ska åka, och i sommar föll bitarna på plats. Men sen har det bara handlat om att komma till stånd och faktiskt boka. Nå, nu råkade det sig som så att företaget vi ska åka med, Trek America, hade ett erbjudande - boka innan 31.10 och få resan på -10%. När det handlar om så pass stora summor som det gör nu så är tio procent ändå rätt mycket. Så trots att vi åkte iväg heeela långa vägen till Koli idag, släpade jag med datorn och så fixade vi ikväll. Om ni visste hur nöjd jag är just nu! Ett stort steg i rätt riktning, ett stort kliv mot drömmen som äntligen kommer bli verklighet. Nu återstår bara att boka flygen, så är det riktigt på riktigt. UNREAL.

Nu ska jag släcka ner datorn och njuta av en "romantisk spaweekend" med sambon. Tyckte bara att jag behövde berätta lite åt er om den gladaste fredagen i mannaminne. Trevlig helg hörni!

 500 kilometer i bil idag. Det löste vi med massa poddar, bra musik och lite lösgodis!
 Vårt hotellrum ser väl ganska anspråkslöst ut, men imorgon tror jag vi vaknar upp till ganska mäktiga vyer. Vi har nämligen sjöutsikt. Dessutom bor vi uppe på ett "berg". I en nationalpark.
DREAMS DO COME TRUE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar