24 september 2015

Sugen på ett höstloppis?

Här för en tid sen kläckte sambon ur sig en otippad idé, som jag inte kunde ignorera. Hans förslag var att ordna ett loppis här i vårt hus, nere i den gamla banklokalen. Vi har nämligen fått nycklar dit och lovord av hyresvärden att om det finns nåt vi vill använda lokalen till så får vi gärna göra det. Och nu när sommaren med alla sina loppisrace är över, vad skulle väl inte passa bättre än ett gammalt hederligt inomhusloppis?

Har inte tänkt så mycket ännu, bara att den som är intresserad gärna får komma och sälja. Ingen hyra för lokalen eller så, eventuellt kan man behöva ta med sig ett eget bord för försäljning. Endera kör vi med försäljare på plats, eller så en "kassa", så kan man byta av varandra under dagen. Kanske lite kaffe- och bullaförsäljning. Åtminstone jag har en hel del grejer jag gärna slipper, både inredning, attiraljer och kläder, för billiga slantar. Så vad tror ni, sugna på ett höstloppis? Tänker mig nån helg i oktober.

Kontakta mig om du är intresserad!

2 kommentarer:

  1. I'm in! Har massor av grejer att sälja. :)

    SvaraRadera
  2. Oh, jag är mycket möjligt intresserad!! :) Kanske helst att man skulle ha en kassa och att man är typ nån timme på var, eller beroende på hur många säljare det blir som man byta om förstås :) Har väldigt mycket med studierna, därför vet jag inte om jag hinner sitta där en hel dag..

    SvaraRadera