10 september 2015

Alla älskar listor

När man har bloggtorka, då kan man alltid göra en lista. Så resonerar åtminstone jag! Dagens lista hittade jag hos Malin:

1. Var är din mobiltelefon? På vardagsrumsbordet framför mig.
2. Var är din andra hälft? Bredvid mig i soffan, suckande över att han inte får ligga i hela soffan...
3. Ditt hår? Jaa härrigud, vann ska ja ens byri!? Mitt år är en total katastrof. Tovigt, torrt och allmänt hemskt. Verkar inte finnas nåt att göra åt saken heller. Den senaste månaden har jag använt Sunsilk's damage control-produkter, men inte ens det har hjälpt till hundra procent. Så nu är jag nog riktigt nära att kapa av mig busken på huvudet...
4. Ditt humör? Just nu är jag ganska trött och undrar hur lång denhär listan egentligen är. Alltid när jag tänkt gå och lägga mig tidigt så hittar jag nämligen på nåt annat att fördriva tiden med...
5. Din dagsplan? Tjaa, eftersom klockan just nu visar 22:42 torsdag kväll så är väl planen att småningom söka mig i säng. Morgondagens plan däremot är jobb 6:45-13:45, gym, 75-års kalas och sen fredagsmys på det.
6. Det bästa du vet? Sovmorgon. Nånä! Kanske att vakna upp utan ett bekymmer eller nån stress i världen. Händer kanske inte så ofta men.. Att äta frukost i lugn och ro är också högt på toppen. Eller Fazers blå.
7. Din dröm inatt? Minns sällan vad jag drömmer, och inatt är inget undantag. Tror jag sov som en stock.
8. Ditt livsmål? Hmm, att finna lycka, klyscha enough?
9. Rummet du är i? Vardagsrummet, mitt favoritrum i dethär huset.
10. Din hobby? Har mååånga hobbys, kanske för många rentav. Motorsport, träning, inredning (om det nu räknas som en hobby, haha), ridning... Men mest av allt nördar jag framför datorn med mina sociala medier. Ska vi gå så långt som till fritidsaktiviteter så brukar jag också nu som då sköta barn, gå på NNSB's styrelsemöten, och nyaste nytt är att jag försöker hitta tid för att måla i "vuxenmålarböcker". Sen är sambons och min gemensamma hobby musik, vilket jag inte heller har så mycket tid för som jag önskar. För i stället sitter vi och glor på våra älskade tv-serier om kvällarna!
11. Din skräck? Är riktigt rädd för höjder, eller egentligen kanske för att falla. Så undviker gärna att vara högt uppe eller med risk för att falla nånstans ifrån. Nu snackar vi inte 50-60 meter eller så, utan snarare 3-4 meter räcker för att min puls ska höjas en aning. Ni kan ju gissa hur spännande det var för mig att vara uppe i London Eye här i somras...
12. Var vill du vara om sex år? Ja dethär har jag ju tjatat på om en hel del den senaste tiden. Men ifall någon faktiskt läser denhär listan och missat mina framtidsplaner, så kan vi väl säga att jag önskar såhär: Om sex år sitter jag i en soffa i mitt (nya) hus och tittar kanske på tv medan mannen snarkar bredvid mig. Ungefär som ikväll, fast vi ska väl hoppas att jag har har en sovande unge nånstans i huset också. Hoppas också att jag fått fast tjänst och trivs med mitt jobb och liv överlag. Så att na toko.
13. Var var du igår kväll? Denhär tiden låg jag nog i sängen och läste bloggar. Men lite tidigare hade vi föräldramöte på dagis. Och det gick väl helt bra, blir ju sällan nervös inför "föredrag" eller presentationer, men liiite nervöst var det nog faktiskt igår, på nytt ställe med nya föräldrar..
14. Vad är du inte? Tyst och försiktig. Tålmodig. Girly-girly. Optimist. Listan kan fortsätta i evigheter! Men vi stannar där.
15. En sak du önskar dig? Ett eget, RIKTIGT, hus.
16. Var växte du upp? I Jutas, Nykaabi. Det kan ni läsa lite om hääär.
17. Det senaste du gjorde? Bet på min pekfingernagel.
18. Dina kläder? Är oftast bekväma. Hade helt glömt bort varför jag hatade jeans, men igår blev jag plågsamt påmind hela dagen i jobbet. Hade så spända byxor att jag höll på att dö! Det bästa på hela dagen var när jag kom hem och fick dra på mig mysbrallorna. Känslan alltså, ah!
19. Din tv? Är 55" och oftast påslagen om kvällarna. Men vi kollar sällan på tv-tv, brukar mest kolla via datorn!
20. Din dator? Är en av mina käraste ägodelar, efter telefonen och några inredningsprylar kanske. Älskar att blogga på datorn, och förstår inte hur jag ska klara mig sen när (om?) datorerna går "ur mode". Vi har faktiskt funderat på att skaffa en "paddo" inför nästa sommars resa, men då kommer jag nog behöva öva mig en hel del...
21. Din bästa ägodel? Jamen hallå, svarade ju just på denhär frågan. Bra tå man läser igenom fyri...
22. Saknar du någon? Jo, flera. Ingen nämnd, ingen glömd. Men många av dem är ungefär en meter långa.
23. Din bil? Är min andra i ordningen. Razze Racerbil Opelix kallas han, och är en riktig blå skithög. Funkar just nu, men man vet aldrig när han får för sig att inte starta! Ett av mina sämsta köp här i livet, tyvärr. Och nu måste jag plågas med honom tills han inte längre orkar rulla runt. Huhhu.
24. Något du inte har på dig? Kläder med kattmotiv. Såndär fluffiga stickade tröjor som dendär Tove i Idol. Utsvängda byxor. Eller magapajto. NEE HYY!
25. Favoritaffär? Hm, förut hade jag nog sagt Gina Tricot eller H&M när det kommer till kläder, men nu vet jag inte riktigt. När det kommer till inredning är IKEA alltid ett säkert kort. Butikskedjornas kung är Minimani, och när jag vill ha nåt gott går jag till Punnitse & Säästä.
26. Din sommar? Kan ni se summerad här.
27. Älskar du någon? Min sambo, mina vänner, min familj. Ungefär i den ordningen.
28. Favoritfärg? Just nu mintgrön och gammalrosa. Men det brukar variera en del!
29. När skrattade du senast? Riktigt hjärtligt, när vi var i Jepo, sådär när man "borde" skratta, just när jag kollade med ett halvt öga på Sons of Anarchy.
30. När grät du senast? Hmm, börjar väl faktiskt vara en tid sen.. Är ju annars en riktig lipsill. Så kanske häromdagen när jag kollade på tv? Annars nog nån vecka sen när jag var ledsen.

He va he. TACK Å GONATT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar