19 september 2015

Kritiskt läge

Hemkommen från en racingdag i Härmä. Känner mig både trött och väderbiten, men också nöjd. Är riktigt glad att dagen gick så fort, så jag hinner slappa och slöa i lugn och ro heeeela kvällen! He jo bäst he. 

Fattade inte ett skit när alarmet ringde 6:10 i morse. "Vadå öppningsskifte, jag stänger ju denhär veckan?!" var min första tanke, innan jag fattade att det är lördag. Reflexmässigt tänkte jag släcka av alarmet, innan det slog mig att nä skit, vi ska ju på rally idag.. Bara att masa sig upp ur sängen, koka lite O'boy och hoppa i kläderna. Strax före åtta lastade vi av bilarna i Härmä, och vid fyratiden lastade vi på igen. Otroligt smidigt och snabbt gick det idag! Mera om dagens framgångar ska ni förstås få veta sen när jag får in bilderna på datorn. Ids inte lägga över dem på Kalles dator nu, utan ni får nöja er med några från Instagram:

Good morning from Härmä!
Hejjade på svärfar i allmänna klassen (svarta bilen sist i ledet)
Brassar på i semifinal!
 Nöjd med min fjärde plats! Trots att jag mycket hellre skulle ha velat ha saftmajan som 5:an fick, istället för en stereo.. Men, ere gratis så!

Just nu befinner jag mig då i ett så kallat kritiskt läge - hur ska jag spendera denhär lördagkvällen!? Skickade ganska nyligen iväg sambon på galej, han skulle på 30-års kalas. Var nog också bjuden, men känner att jag är alldeles för trött och slut, så jag valde återigen soffan. Sällan. Och då kommer vi in på mitt lilla dilemma... Vet att senare ikväll, innan läggdags, vill jag mysa ner mig i soffan under filten med massa tända ljus, något gott att tugga på och en bra film. Men just nu, så länge det ännu är ljust, har jag hundra saker jag vill göra, men kan helt enkelt inte bestämma mig! Och då brukar det alltid sluta med att jag ligger och gör absolut ingenting hela kvällen.. 

Dessa är mina val:
- Baka frukt- och nötbröd
- Kolla igenom vår reseplan och jämföra flyg- och hotellpriser
- Förlora mig i husens förunderliga värld
- Sova en stund
- Läsa Fifty Shades
- Söka inspiration på Pinterest

Jaa-a vejt ni, itt ere läätt all gang!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar