18 september 2015

Fredag igen

Livet har börjat rulla på i vanlig takt igen, för nu är det bara måndagar och fredagar hela tiden, tycker jag... Har överlevt med stängningsskift hela veckan på jobbet. Skönt med sovmorgon, ja, men tungt att alltid vara sist, speciellt dagar som denna då det stundvis ösregnade där jag stod och gav fart åt de två sista kiddarna för veckan. Slapp tack och lov liiite tidigare hem idag. Har ju varit bortskämd nu när Kalle varit sjukskriven i tre veckor, och alltid fixat maten tills jag kommit hem. Men idag var det min tur att bidra, och vilken tur då att vi hade en låda med rökt lax som jag handlade häromkvällen på REKO. För mig blev det en smarrig laxsallad, medan Kalle åt lax och plankpotatis.

Nu ska jag strax hoppa i träningskläderna, Louise borde dyka upp vid sjutiden. Om det inte börjat ösregna tills dess hade vi tänkt oss på en liten fredagsrunda. Sen ska vi äta fransk chokladtårta och spela Alfapet. Och förstås kommer ju Idol klockan nio, gissar det får vara på i bakgrunden.. Imorgon är det biltävlingar i Härmä som gäller, och på söndag MÅSTE vi städa dethär huset. Fy hällviti som det ser ut här just nu alltså.. Dammtussar överallt. Huu. 

PS. Min dator är helt död nu trots att Kalle försökt peta på med laddningsuttaget idag. Just nu bloggar jag från Kalles dator, men tyvärr får jag ju inte ha den hela tiden heller.. Så med otur blir det bildlösa och tråkiga inlägg en tid framöver! Ni får väl helt enkelt följa mig på Instagram också (heimimmi), om ni vill ha en lite mer visuell bild av vad jag gör om dagarna. Okej? Japp. Trevlig fredag!

Dagens middag: Sallad med tomat, gurka, issallad, ägg, avokado och rökt lax. Gott, och väldigt mättande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar