21 september 2015

Mindre internettid

Nu när min dator är tillfälligt ur bruk (förde den till grannbutiken Teletecnica på reparation idag och hoppas på det bästa) blir det betydligt mindre uppkopplad tid för mig. Visst spenderar jag fortfarande x-antal timmar framför telefonskärmen, men det brukar gå mycket fortare än när jag "eldar igång" datorn. Kollar bara snabbt igenom fb, insta och bloggarna, så är det ok. Och vet ni, det är ganska skönt! Men svårt att vänja sig vid..

Idag t.ex. kom jag hem, fixade ihop nåt ätbart, kollade igenom mina sedvanliga sociala medier, och slängde mig på sängen. Hur ska jag nu få tiden att gå, tänkte jag. Hade jag haft datorn framför mig hade jag garanterat lätt fördrivit en timme med att bara klicka runt. Nu far dendär timmen istället på att skriva detta förbenade inlägg via telefonen...

Nåja, ska strax hoppa i träningskläderna och bila iväg till min forna hemstad. Mor och far är riktigt nyligen hemkomna från Turkiet, så jag tvingar självklart iväg mamma på måndagszumba ikväll. Ingen mjukstart efter semestrandet här inte! Själv ska jag också försöka bli lite aktivare med träningen och mindre entusiastisk med maten, så kanske denhär hösten reder upp sig småningom också.. Problemet är väl att jag har så himla lite tid! Alltid när jag tror det ska bli en lugnare vecka, så är veckoschemat ändå fullbokat... But that's how I like it!

Imorgon ska vi hoppas att jag får tillbaks min dator, har nämligen en del inlägg på lager.. Lördagens biltävling i Härmä t.ex., och från när jag och Linn gick på ruskaresa i Maxmo igår. Men de kräver sina bilder. Så nu håller alla sina tummar och tår för att datorn återuppstår imorgon, okej?

1 kommentar:

  1. Tack för att du drog med mej på zumba - verkligen vad jag behövde!

    SvaraRadera