24 mars 2014

Oh happy monday


En lugnare vecka framför, men börjar med en intensiv måndag. 8:30-15:30 som blev till 16:10 när jag planerade så ihärdigt. Trampade hem i världens skönaste vårväder. Var så glad i själen så ni vet inte! Idag fick jag nämligen veta att jag har jobb framtill 31.7.2015. Min tjänst förlängdes med ett år, åh halleeelujaa! Jag är så glad så det bara spritter i mig vid tanken! Hemma satt sjuklingen Kalle och hostade och snörvlade och mådde illa i soffan. Keepin' my fingers crossed att det inte är magafari vi har i huset... Fixade ihop broccolisoppa idag, helt ookåå. Var en sväng till butiken och fixade ihop lite ätbart till kvällen. Klockan sju stormade jag in hos Hanna och Tobbe och så ordnade vi en surprise-babyshower åt Tees. Kaffe och vitchokladcheesecake mm., manikyr, frågesport och "fripass". Jag fick i uppgift att agera städhjälp nån gång när den lilla kommit till världen. Tja, vaför int?? Tycker ju om att städa...

Nu är jag hemma igen och mår superilla. Helgens x-antal franskisar och lösgodis har satt sina spår, och ja, let's be honest, cheesecake är ju inte mycket bättre! Fiffaan alltså. Ska verkligen inte äta nåt annat gott nu denhär veckan! Hur bra det sen går är ju en annan femma... Nåja, nu tittar vi Simon-programmet filmat i Vasa. Spehennand! Pussgonatt.

4 kommentarer:

 1. Wow, GRATTIS ti jobbet!! Så härligt att du ha fått e bekräfta. :D

  SvaraRadera
 2. Oj va ja blejv glad fö tiin skull no! Grattis ti jobbet!! :D ♡

  SvaraRadera
 3. Va sköööönt att int behöv funder på he nå mer! GRATTIS! :D

  SvaraRadera
 4. tack, ja e SÅ nöjd! blir bara ti vänt me spänning vilken avdelning ja ska jobb på å ifall vi e sama "gäng" i personalen :)

  SvaraRadera