7 mars 2014

Fredagsmyset kan börja!


Revyn färdig för ikväll, and I made it! Bara en gång kvar då. Både skönt och sorgligt. Nu ska jag vila upp mig ordentligt med lite fredagsmys, försöka komma mig i säng relativt tidigt och somna supersnabbt. Och detdär tror jag ju själv på... Imorgon är det nämligen en actionspäckad dag! Om allt går enligt planerna ska jag och Hanna ha en shoppingdag i Vasa imorgon. Förstås blir det lunchdate på Sweet Vasa (bara de har öppet denhär gången!). Och en frozen yoghurt på det. Sen borde jag besöka Punnitse & Säästä som jag hört så mycket bra om. Hoppas innerligt att de har mina älskade yoghurtcashews där! New obsession, ni vet. Dyrt å bra.
På kvällen är det då allra sista revyföreställningen för i år som gäller. Förberedd på lite bus från scenkillarna... Om ni tänkt komma ska ni inte bli förvånade om det händer nåt onödigt skumt. Revyfest blir det förstås också med pizza från St1 och första cidern sen revypremiären. Klappar mig själv på axeln och tror jag fortsätter på samma bana så långt det bara går.

Sen har jag ännu ett uppdrag åt er tills imorgon. Berätta för mig vad jag kan hitta en tvättpulverburk! En snygg. Och den ska inte kosta femti ege. Tack!

Vann köper ja?

3 kommentarer:

  1. Ja har för me att e finns snygga tvättpulverburkar på Sisustus Inn i Vasa. Åtminstone fanns e föri jul. :)

    SvaraRadera
  2. Nästa gång du far på zumba i Jeppis går du in till SBR-loppis som e i samma hus. I "rummet" till höger efter alla datorer såg jag idag att det finns plåtburkar för tvättmedel. Vid nåt av borden närmast fönstret. Minns int prise, men under 20 € var det nog.

    SvaraRadera
  3. När ja va in på att skaff en likadan burk hitta ja ganska lätt olika webshoppar som såld dem. Minns int na namn men genom att googel på bilder å koll till vilken sido di hör, bodar do nou hitt dem!

    SvaraRadera