9 mars 2014

Dagen som passerat

En rätt perfekt söndag bakom. Sov länge, och låg och vilade i sängen nästan lika länge till. Googlade Paris-resor och hittade tillslut den (nästan) perfekta. Nu återstår det bara att överväga och fundera. Vill jag sätta 600€ på en tredagars stadssemester, eller ska jag spara alla pengar till en södernresa som jag kanske kan göra i höst istället? Just nu lutar det nog mot att vi åker. Jag har ändå sparat nästan dubbla summan på sparkontot, och mera kommer det ju in dit varje månad. Bara sambon som borde ge ett vettigt svar nudå!

Sen stekte vi plättar också och åt med sylt/äppelmos och glass. Det blev både frukost, lunch och middag. Gick på en promenad tillsammans med Madde och Maria på sen-eftermiddagen. Riktigt skönt, även om min kondis verkligen var på botten... Så kul med nya bekantskaper! Jag brukar alltid säga åt mig själv att ju mer folk jag lär känna i denhär byn desto lyckligare blir jag. Och det hoppas jag också. Helt slutkörd när jag kom hem, så jag slängde mig bara på soffan. Kollade de allra sista avsnitten av House of Cards (ni MÅSTE se om ni inte redan sett!) säsong 2. Kan inte bärga mig till följande säsong, som kommer först nästa år. Och så bakade jag morot-äppelscones. Såndär ihopsväng som blir så supergött.

Och sen hade jag fått ett mejl. Och ett till. Och ett meddelande. Hade ju helt totalt glömt bort här i all min helg-lathet att jag skulle fundera på en text till en projektbidragsansökan. Som ska vara inne imorgon klockan 16. Så det blev bråda tag här i huset. Tog datorn under armen och började panikskriva i sovrummet. Nu är det godkänt och inskickat och jag kan pusta ut. När ska jag lära mig att ta tag i saker när jag är ledig och har tråkigt, istället för att skjuta upp dem till sista minuten när jag absolut inte har tid eller lust?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar