12 mars 2014

Att utmana sig själv

Jag tycker det är viktigt att man hela tiden utmanar sig själv. Det kan handla om att våga göra nya maträtter. Att springa lite längre eller lyfta lite tyngre. Att vara positiv och se saker från den ljusa sidan. Kanske klä sig utanför sin "comfort zone". Våga berömma eller ge en komplimang. Att kunna hålla sig från dendär bullen på kafferasten. Låta bli att köpa något när man nätshoppar. Ja, vad som helst egentligen. När jag nyss satt och surfade runt på Bloglovin' kom jag på mig själv med att aldrig orka ta fram kameran. För det är ju så jobbigt att stiga upp, gå till sovrummet, hämta kameran ur väskan, och knäppa nån bild. Ännu jobbigare att ta ur kortet ur kameran, sätta i datorn, flytta bilderna i en mapp och förminska dem. Jojo, jobbiga grejer detdär. Nå, idag utmanade jag mig själv. Jag tog några bilder. Och det är ju roligare för både mig själv och för er läsare, när bloggen är full med bilder, istället för långa tråkiga inlägg. Sen jag skaffade smartphone är det enklast att ta bilder med den. Men de blir inte så skarpa och snygga som jag vill. Så många gånger har jag undrat ifall saker och ting skulle bli bättre med en systemkamera. Men ärligt talat tror jag inte det. För nu råkar det bara vara så att jag inte är så intresserad av att fotografera. Visst är det kul att ha bilder som minnen, men jag står nästan hellre framför kameran än bakom. Orkar som sagt inte alltid engagera mig. Men jag utmanar mig själv att bli bättre på det!

 Väntar på att få flytta dendär byrån till lilla hallen och göra rum för nya hallbordet. Men än så länge ser det dåligt ut med järnsulfaten...
 Dendär lampan är förresten ett av mina bättre köp dethär året. Såg att de har dem på Jotex för 19,90€ nu, så passa på!
 Tror jag är besatt av tulpaner dethär året. 
 Och här har ni mig. Vilken blekfis!
 Dedär Stella-stjärnorna från ZBH var nog ett vettigt köp de också.
 12. mars, och såhär ser det ut på gården. Undrar hur det ser ut 12. april?
 Vårt sovrum just nu. Väldigt kallt och färglöst. Ska snart byta till sommarsängtäcket och kuddarna. Tror jag ska köpa lite fler kuddar och filtar också, så det blir riktigt mysigt.
Och här har ni vårt kök. Borde göra mera müsli, ser jag nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar