13 mars 2014

Ellos/Jotex inspirerar del 2

Okej så vi håller ju på med en liten förändringsprocess i sovrummet. Eller ja, stegvis kanske i hela huset. Byter mer och mer ut till industriell-lantlig stil, dvs. försöker ta in mera gammalt, levande material osv. Bara dendär sänggaveln blir färdig nångång så ska jag sätta igång och förändra sovrummet, bit för bit. Men tänker att redan nu kan jag ju börja ta in nya textilier till rummet, såhär våren till ära. Och var hittas väl bättre inspiration än på Jotex/Ellos sidor? Ja, ni vet inte hur jag dräglade i morse när jag bläddrade i nya katalogerna. Så. Jädrans. Snygga. Grejer. Alltså. Huhh!

Såhär ser vårt sovrum pretty much ut vår-sommar-höst. Förutom att jag nu fått skaffat dedär IKEA-Vivan-gardinerna (genomskinliga vita) som jag har året om, istället för de på bilden. 

Kuddinspiration:
(har tänkt lägga till en 60x50 kudde och en 40x40)
 Samma kudde, olika sidor.
 

Lakan/täcken:
Denna helmalakana skulle vara sååå snygg! Men den e fanså dyr...
 Budgetvarianten, finns dessutom i samma nyans som mina nyinköpta dynvar. 
 Man kan väl aldrig ha för många påslakan!? Eller saker med stjärnor..?
 Jotex hade fått in en ny serie textiler, Hedda. Relativt billiga och snygga! Funderar hårt på denna filt till sovrummet, som kontrast till den röda.

 Övrigt:
 Hade jag inte nyligen köpt en ny lampa till sovrummet (dendär Clas Ohlson som kom med julstjärnan, ni vet) så skulle jag definitivt klicka hem denna!
Måste.Ha.

Så okej. Hur många regler bryter man mot om man kombinerar industriellt-lantligt-new england-marint???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar