4 mars 2014

Fastlagsfrågan


Ni visste att denhär frågan skulle dyka upp på varenda blogg i världen idag, och ändå kikade ni in. Nu har ni inget annat val än att svara. Jag ser nämligen att jag har 400 sidvisningar varje dag och får bara 3 kommenterar i veckan. Försök förklara det denhär gången. Den simpla frågan lyder: Mandelmassa eller sylt i fastlagsbullarna? Och den som säger semla eller fettisbulle kan knipa sig nånstans. På denhär bloggen heter det Fastlagsbulle, och därmed basta.
Och nä, jag har inte bakat egna idag. Tyckte det vore slöseri med tid att göra två stycken. Vi fick en minibulle till efterrätt på dagis, och så handlade jag och sambon varsin till middags-efterrätt. På dagis var det med sylt, om jag får välja så köper jag med mandelmassa. Men egentligen är det inte så stor skillnad. Är bara mest nöjd över att jag inte går första året på bagare-konditor och har min allra första praktik och det är både Runebergsdagen och Fastlagstisdagen på samma gång. 300 Runebergs och dubbelt fler Fastlagsbullar på en dag, låter det lockande eller?

Såhär resonerade jag förra året. Och håller fortfarande med till hundra procent! Men röstar mest för mandelmassa i år.

11 kommentarer:

  1. MANDELMASSA! (fast nåo gaar sylt ner å..)

    SvaraRadera
  2. Har ingen skillnad! E lika gott båda två😊

    SvaraRadera
  3. Om ja bara fick äta fastlagsbullor så sko an garanterat innehåll sylt. Helst hallonsylt! :D

    SvaraRadera
  4. För min del är det definitivt sylt som gäller, helst hallonsylt :D

    SvaraRadera
  5. Tycker it om mandelmassa (it marsipan heller) så de blir sylt.Tycker di bli saftigari tå å :)

    SvaraRadera
  6. Mandelmassa men he går no me sylt å:)

    SvaraRadera