9 mars 2014

Hunurijärvi

Hade helt totalt glömt bort att jag tagit en del foton förra lördagen när vi firade Kalles fammo och faffas guldbröllopsdag vid Hunurijärvi. Otroligt fint ställe, tror det är värt ett besök i sommar för att förstå den fulla charmen. Har tidigare bara kört en sväng där med bilen sommartid, och minns att det var något minst sagt magiskt över stället i kvällssol. Ägaren berättade att stället är bröllopsbokat ända fram till sommaren 2015. Så ni kan ju föreställa er hur härligt det måste vara med en sån fest där! Nå, färdig babblat och här kommer en drös med bilder:

 Vi hade hela stället för oss själva, vilken lyx!
 Förrätten var en magiskt god kantarellsoppa med stekt ren. Och hembakt bröd till. Åh!
 Varmrätten, en 250g:s entrecotebiff med kryddsmör, söt sås av grilltyp, grillade grönsaker och en ugnsbakad potatis. Kanske liiite för stor portion för trerätters, men otroligt gott!
 Till efterrätt fick vi en härlig liten skapelse i form av banoffeepie. Mums! Vid dethär laget var jag så mätt att jag inte ens ville tänka på mat.. Men då skulle vi ännu på kaffe och tårta till Berget!
Uppe på Berget blev det fotografering och prat och sen kaffe och tårta. Huhhu, sådär mätt har jag nog inte varit på länge! En trevlig dag hade vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar