8 mars 2014

När våren kom till byn

Hanna hade fått feber inatt, så vår Vasa-dag blev inställd. Kanske lika så bra det, eftersom jag fortfarande känner mig onödigt krasslig. Sov då istället till runt 10. Satte igång en tvättmaskin och käkade en banan. Sambon for på kaffe till baarin och jag började fundera på mat. Fick en snille och kom på att jag ska göra pulled chicken. Barbequesåsen räckte bara till hälften, men vilken tur att vi bor så nära butiken att det bara är att hämta när nåt är slut. Och herregud vilket skönt väder! Fåglarna kvittrar och solen skiner och livet är bara skönt. Eller inte för mig. Var helt dödslut och svettig efter turen till butiken (600 meter...). Så nu vilar jag bara så jag ska orka ta i så jag spricker ikväll!

 Så sjukt härligt att jag bara vill dö lite!!!
 Snart är det grönt och fint här igen. Och jag får packa upp solstolen och sitta på balkongen och njuuuuta av sommarvärmen... Ååh!
 Och jag var mest nöjd över att jag fick dra fram brillsen!
 Hade fått H&M-paket i postlådan också. Tjohoo så nöjd jag blev!
 Kommer att bo i mina nya leggins. Borde kanske beställa ett till par genast. De är såndär glansigt skönt tyg som sitter som en smäck. Och så skö-hööna!
 Packade undan tröjan längst bak i skåpet så jag inte förbrukar den före sommarn. Tunn och skön och framförallt SNYGG! Min kärlek för randigt har inga gränser...
 För fyra euro kunde jag inte motstå. Kommer bli perfekt med shorts och bikini!
 Hittade tillslut en kvällens outfit!
 Provar på Ginas Pulled Chicken, ur Hamburgare och TexMex-boken. Tänkte servera med ris och sallad, kanske nån god sås.
 Såhär ser de ut efter 45 minuter i ugnen. Spännande...
Kalle har tydligen lördagsfeelis och spelar elgitarr till Gotthard i vardagsrummet...
Försökte ge honom ett diskret tips att jag inte har några tulpaner och det är kvinnodagen. Tji fick jag, får nog springa över vägen till Amalia och handla själv! Hrmf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar