28 mars 2014

Fredagen den tjugoåttonde mars

Nå hej påå edar! Vilken härlig fredag vi haft, eller ja, vilken härlig vecka egentligen! Vill ju mest vara utomhus nu när det är så fint och varmt ute. Håhhå om man ändå var studerande nu och hade all tid i världen att tramsa bort på balkongen.. Och ja, det var nog bättre i Jeppis när vi hade inglasad balkong! Blåser lite för mycket på vår.. Och sen kan jag inte för nåt i världen förstå varför vår balkong inte är på andra sidan huset!!? Vem lägger liksom balkongen mot vägen/kyrkan istället för mot havet..? Oj domb.

Jaja, men. Idag har jag förstås jobbat. 8-15 och bara sex pinnar på plats. Jag och Michaela fixade dessa två dagar med bravur, Katarina fick gladeligen ha semester utan dåligt samvete. När jag kom hem hoppade jag snabbt i gymkläderna och traskade uppför backen. Körde på nästan 1,5h innan jag promenerade hemåt igen. Sambon stressade på med maten och jag fick akta mig för att öppna munnen. Nå, nu har han i varje fall kommit sig iväg till verkstan. Själv har jag duschat och rört ihop en sats nutellabollar till kvällsgotta. Tänkte sitta här på soffan i x-antal timmar och fördriva tiden nu. Kanske spela lite Sims eller nåt, who knows? Hoppas ni får en riktigt skön fredag!

 Ja, jag är ju gravid som alla andra i Österbotten!
Nånää, skämta ba!!! Har ätit lite för många gram kolhydrater denhär veckan bara, därav uppblåst och förskräcklig mage. Fasar för att måtta mig denhär månaden, gissar det har gått back ganska duktigt... Mått-dag imorgon! Hyite.
 Annars så tycker jag mina armar och axlar börjar bli ganska snygga. Liiite till fett bort så blir musklerna mer synliga också!
 Idag åt vi lasagne till middag. Pirkka levererade! Enkelt och gott. Från och med nästa vecka ska jag försöka äta bara fil/sallad/soppa till middag. Och sen kvällsmål som normalt. Fåå sii tå om måtten ändrar...
 Nutellabollar, the fakin' bessst! (jo jettenyttit...)
 Älskar vädret! Men vi har det så VARMT här inne redan!
Nån som borde tvätta fönstren kanske...
Här har ni en bild från Tees' babyshower i måndags också!

1 kommentar:

  1. Heeej! Skickar här nu så du ser kommentaren. Jag har icke picmonkey royale, nej. Utan då jag lagar ett kollage så väljer jag att jag vill "create my own" alltså jag utgår int från nån färdig mall.. Så lagar jag "bakgrunden" då som jag vill ha den. Sen då det är färdigt, så klickar jag på EDIT som finns där uppe på sidan i mitten typ, och då har man sin bakgrund där då, så kan man lägg in text och bilder med mera :) Hoppas du förtod nå va jag mena :)

    SvaraRadera