10 mars 2014

Jakten på en ny klocka

När vi flyttade hit förra våren/sommaren tänkte jag inte så mycket på stilen, helheten i hela lägenheten. Tänkte mest på att skaffa möbler och dra fram all inredning. Sen började jag plocka ihop olika färger. Och eftersom grönt blev det genomgående färgtemat i inredningen i vardagsrummet och köket så skaffade jag en klocka (superbillig) som hade lite grönt i sig. Nå, nu har jag börjat fundera på en ny klocka. Eller tja, egentligen köpte jag en ny klocka redan i höstas, men den har aldrig kommit sig upp. Och tur är väl kanske det, för jag vill inte ens ha den längre. Så nu börjar jakten på en ny klocka! Problemet är att jag redan hittat den perfekta. För några veckor sen när jag var i Jeppis så hade de rea på HalpaHalli, och där låg den och väntade på mig. Men jag tyckte mig inte behöva nån klocka just då. Ja, det är ju lätt att vara efterklok! Så nu söker jag en liknande, gärna lika billig också. Låt mig berätta lite vad jag söker efter.

Dethär är vår vardagsrumsklocka för tillfället. Förutom att jag eldat ljus så den smält lite runt kanterna. ÅHÅ.
En sånhär har jag handlat, för 5€ på FB-loppis. Men tejpen var gammal. Och därför kom den aldrig upp, för vi måste ju hitta på en annan lösning. Nån som vill köpa?

Nedan följer sånt som jag söker i nuläget:

4 kommentarer:

 1. Sista bilden klockan som e högst upp, den har vi! Finns väl på jysk, tror iallafall att he va tär vi köpt vår :) Va it heller na dyr, kanske 12€ om äns he?

  SvaraRadera
  Svar
  1. jo ja såg att demde fanns på Jysk! sko måst ha na ärand tid så ja sko få fara å välja å vraka :) di bruk jo itt va na dyr helldär nä.

   Radera
 2. Kärkkäinen hadd mang fin, lagom stor och billigt (under 10€) i han stilen du söker en klocko. Ja sto läng å drägla tär tå vi va tid, å till lika harmar e liti nu att int vi köpt nan men ja kuna helt enkelt int bestäm me för vilken som sku ha passa hid. Pröv koll på nätshopen om di sku ga ti beställ heim :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. visst int att di had en webshop! ska ta å kik in :)

   Radera