31 juli 2013

Den sista lediga dagen

Dammsugit och "möblerat" i Kalles rum. Soffan är omonterad, dörrfönstrena otvättade och möblerna fortfarande dammiga... Måste ju bara testa hur det ser ut!
 Balkongen fick sig ett riktigt lyft när jag rullade ut utemattan som mamma skänkte oss. Passade nästan perfekt, behövde bara klippa lite så satt den som en smäck!
 Monterade också ihop nya IKEA-fåtöljen. Superbekväm! Det är tänkt att den ska få stå i kontoret sen när det är färdigt, eftersom det kommer bli vårt "orangea" rum (har ju haft orange inredning till 42,5kvm så liiite måste jag ju ännu ha med det på ett hörn i nya lyan!), men för tillfället får den stå i Kalles rum och vänta på bättre tider, tillsammans med allt annat...

Har också varit ute och klippt gräset. Om jag säger att jag var svettig och slut efteråt så är det en underdrift. Herregud, tror jag har aldrig haft sådär svårt att komma mig uppför trapporna förr! Eller att knugga in shampo i håret i duschen. Huhhu. Dagens workout, helt klart! Sveittot å bra. Fixade en blåbär-banansmoothie i min oanvända smoothie-maker (oh the things man kan finna i flyttråddor), mm!

Nu ska jag vända ihop lite korvsoppa, fixa frillan, hoppa i kläderna, slänga i mig lite mat, hoppeligen hinna pussa Kalle hej och hejdå, och sen kommer Linn och hämtar mig runt halv 5. Då styr vi kosan mot Pedersöre Forsby för att hälsa på Therese och checka läget inför bröllopet på lördag. Och vet ni.. Imorgon börjar jag JOBBA! På riktigt! Spännande tider!

3 kommentarer:

 1. Lycka till på första jobbdagen! Kåmbe säkert ga galant :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack! :) har int na bån på min avdeilning förrän nesta vikos tisda, men har jo en heil deil ti planer osv no tiföst!

   Radera
 2. Lycka till på nya jobbet! :)

  SvaraRadera