Såhär få ingredienser behöver du!
2 burkar (400g) färskost, 2 dl creme fraiche, en rödlök/2-3 schalottenlökar, 250g kallrökt lax, ca ½dl dill, salt, pepparmix.
Till bottnen behövs endast 300g Malaxlimpa/Kavring samt 75g smält smör.
2 burkar (400g) färskost, 2 dl creme fraiche, en rödlök/2-3 schalottenlökar, 250g kallrökt lax, ca ½dl dill, salt, pepparmix.
Till bottnen behövs endast 300g Malaxlimpa/Kavring samt 75g smält smör.
Börja med att mixa brödet. Och nej, detdär gick INTE... Fick nog ta i mindre omgångar!
Blanda med det smälta smöret och tryck ut i bottnen på en form med löstagbar kant med papper underst.
Hacka löken och fisken i små bitar, blanda ihop med färskost, creme fraiche, dill och kryddor.
För hu mang personer e den här ungifär?
SvaraRaderasku säg en 8-10 betar, beror ju på ho stora man tar :)
Radera