1 juli 2013

Vapaapäivä


Godmorgon världen! Ledig måndag idag, så skönt. Sov nästan ända till 11. Fixade lite frukost/lunch, satte igång en tvättmaskin och en diskmaskin, räknade igenom juni månads ekonomi. Nu ska jag betala allra första hyran också! Så bra att vi fick hyresfritt 2,5 månader så svider det inte lika hårt i plånboken när man ska välja tapeter osv. Hoppeligen ska första lönen rulla in här snart också, så känns det lite bättre att leva igen.

Har inga storslagna planer idag. Ryggen känns bra så tänkte åka iväg till Jeppis på zumba ikväll i sällskap av morsan. Får se då om jag är dum eller om det hjälper... För det mesta brukar det mjuka upp ryggen lite att zumba! Ridningen har jag dock blivit rekommenderad att hålla upp med fram till nästa naprapatbesök, eventuellt längre... Orkar inte ens börja processa tanken i huvudet att jag skulle bli tvungen att helt sluta rida efter 17 år. Vet att förslaget finns där men vill inte ens fundera på saken. Inte ännu i alla fall!

Och ja... Idag saknar jag Tees extra mycket. Det tar snart knäcken på mig. Nästan exakt 7 månader sen vi senast sågs. And it slowly kills me, day by day...

1 kommentar:

  1. Aaw min kàra, àlskade Mimms va ja saknar te à!! hoppas, hoppas att vi syns riiktit snart! <3<3

    SvaraRadera