15 juli 2013

Bildbomb

 Hamnade att kommendera Kalle i duschen innan torsdagens teaterbesök... Guess why?
 Tog våra vänner Cila & Vincent samt Madde & Rico under armen och for iväg till Kyroboas på sommarteatern Lumpänglar
 Helt suverän teater! See it!
 Älskar miljön...
 Hela härliga teatergänget, awesome!
 På lördag trodde jag att jag skulle få köra med Toffes bil.. som inte riktigt orkade på morgonen.
 Fick igång och blev intervjuad av Vasabladet och allt. Taggad! Tyvärr så var ju tävlingen uppbyggd så att allmänna och EVK körde först, och Toffes bil orkade inte till slutet... Synd!
 Martin körde Astra i allmänna och EVK - gick inget vidare..
 Ingen tur denna gång!
 I EVK fick vi bli riktigt arga... En förare hade voltat och hamnat på sidan, gula flaggorna flaggades ca 1m före "hindret" och Martin kom sladdande i kurvan och hann just och just bromsa. Inga gula flaggor före, han stannade nån meter före flaggorna men fick ändå svart flagg. Gick till tornet och frågade varför det var så, och de ångrade sig och sa att han får köra. En stund senare ropade de ut att tyvärr får han inte köra ändå... Tydligen borde de ha upphävt svarta flaggan förrän de hade rätt att säga att han får köra... Way to go Härmä, vi gillar er inte speciellt mycket efter dethär! He va han tävlingin tå.
 Sen började oturen med mina lånebilar... Först hade vi ju Ascona, som gick sönder på torsdag. I fredags fick jag lov att köra med Toffes bil, men den gick ju sönder i allmänna klassen. Skulle ha fått låna Nicki's bil, men den ser ni bogseras bort på bilden ovan. Kunde ha lånat Kims, Connys, Kettus, eller Simons bilar, men ALLA gick sönder mer eller mindre. Bara Anderssén kvar, och han ville inte hyra ut. Såatt.. otur, nä vadå?!
 För Klaus gick det ganska bra!
 Sen var det Idas tur i damklassen...
 ... hon körde så det rykte!
 Slutade tillsist på en 2:a plats..
 ... toppen! Grattis!
På kvällen efter att jag duschat och fönat håret fick jag överraskningsgäster: Madde & Rico, Sara & Adde samt Vincent & Cila kom på "inflyttningsfest" och hade med sig kladdkaka, glass och jordgubbar. Verkligen roligt, tack guys! Synd bara att det blev ganska sent för oss innan vi kom oss från Härmä, hade ätit på ABC och fixat oss... Nå, hann ju i alla fall sitta och njuta och prata en liten stund innan det var dags att dra på sig partykläderna och traska iväg till Kaffistogon!
 Och som vanligt har jag inte tagit nästan några bilder alls... Men kan säga att det var mycket gemytlig stämning med Rockbox som spelade och trevligt sällskap. En skön kväll!
Storyn bakom denna bild: Tyckte Linn's tröja såg rosa ut, måste fota för att tro på att den var lax-orange/rosa... Okejtå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar