23 juli 2013

Slutspurten

Idag har jag jobbat mitt tredje sista skifte för denhär sommaren. Har bara 14-22 torsdag och fredag kvar, så är sommarjobbet slut. Slut? Seriöst?! Jag började ju nyss! Nå, sommaren har "vari å fari" och snart är det mitt riktiga jobb jag får styra kosan till om dagarna. Måste erkänna att det är lika läskigt som spännande just nu... Vet inte alls vad jag ska förvänta mig, eller ännu värre, vad som förväntas av MIG! Nå, är ju en självständig, duktig, kreativ, spontan och dominant kvinna, så va ska itt he reid se! Hoppas jag...

Idag har jag alltså jobbat 7-15. Sådär lagom seg i skallen just nu... Fixade makaronilåda när jag kom hem, vek lite tvätt, och nu sitter jag och låtsas som om det inte finns annat att göra här hemma tills jag och Ida ska iväg till Jepo för att planera inför föreningsmästerskapet, som körs om två veckor. Ledig imorgon med både ridning och naprapatbesök på agendan. Och sen borde jag väl svepa över hushållet med dammtrasan och orangea faran.. Fattar inte var allt damm kommer ifrån! Blir helt sanslöst dammigt här på bara några dagar..

Och ja, det var ungefär vad jag hade på hjärtat idag. Är så trött att jag inte ens orkar engagera mig med nån bild. Sorry! Sålänge tycker jag att ni kan berätta åt mig om det är något ni vill läsa om här på bloggen. Nåt recept ni vill ha? Nån story ni tycker jag borde berätta? Nåt som fattas här på bloggen, eller nåt ni har fått nog av? Tell me!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar