27 augusti 2013

Den somriga tisdagen

Vilket härligt, somrigt väder vi har idag! Fick klä av barnen ett plagg efter det andra idag på jobbet när det var så varmt ute. Själv blev jag helt dränkt i svett när jag trampade hem runt halv fyra. Annat väder var det minsann igårmorse: 

 Så dimmigt att jag trodde att det hade snöat när jag steg upp och tittade mot vardagsrummet!

För tillfället sitter jag bara här i soffan och slappar i mina bästaste shorts. Vilket påminner mig om att Anonym hade bett mig sätta upp en bild på min favoritoutfit. Detta är en av dem:

Har i princip bott i dessa kläder hela sommaren, och blev så lycklig när jag fick förlänga säsongen idag! Shorts: H&M Boyfriend. Topp: Nelly.
Min andra favoritoutfit, som är lite höstigare, ska ni få se imorgon.

Dagens planer är att sticka iväg till gymmet nån gång under kvällens lopp. Sen borde vi kanske åka och handla också. Annars inte mycket på agendan. Har börjat ställa in gubben på att renoveringen troligen fortsätter kommande vecka, så får väl passa på att slappa allt vi kan nu!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. nämen tack Sara, va snällt! I'm workin' on them ;)

   Radera
 2. Jag tror att jag har exakt likadana shorts - mina favoriter! :D De är så bekväma när de är lite lösare och inte smiter åt som några korvskinn kring låren som de flesta H&M-shorts gör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja di e verkligen bekväm! så skön också tå di e ganska hög i midjan, så får man dra åpp dem ådentlit utan att man "visar allt" vi låren, haha :D

   Radera