5 augusti 2013

The busy week

Gissar denhär bloggen kommer eka ganska tomt denna vecka.. Har massor av program pågång, med inflyttningsfesten som hägrar bakom hörnet. Roligt ska det bli, men en hel del har vi att stå i för att nå vårt mål! Tänker dra den korta versionen och helt enkelt sätta upp ett "veckoschema" här så ni fattar vad jag menar.

Måndag - Bakat 3 drömtårtor, promenixat 1h 45min tillsammans med Sara och Cila. Kalle har övat med bandet i Kantlax.
Tisdag - Tapetsering på agendan för Kalle och svärfar. Jag + Tossa ska hinna hälsa på Linn i Vörå. Sen eventuellt första riktiga gympasset enligt program med Sabina. Borde också börja skruva ihop en IKEA-byrå samt baka 2 drömtårtor till...
Onsdag - Föreningsmästerskap i Jepo mellan ungefär 17-21. Sen ska vi hoppeligen hinna måla väggarna i hallen (om de är färdigtapetserade) ett varv efter det.
Torsdag - Till Stina och göra tatuering 16:30, sen raka spåret iväg till Vasa på Konstens natt, där Kalle spelar med Tasty Daze på torgscenen 19:30 och på Olli's 22:00 (ni kommer väl!?).
Fredag - Handla, städa, måla hallen ett varv till, baka cheesecake... Sen har Kalles fammo 70 års-middag också. Gissar det blir en sen kväll!
Lördag - Städa, vaxa golvet i hallen, baka, ställa det allra sista, och sen börjar festen kl 16!
Söndag - Inte så värst produktiv dag gissar jag... Och så en Elli-tur på det.

Imorgon börjar allvaret litegrann i jobbet, då vi får första barnet på inskolning. Idag har jag blivit inskolad i hur man inskolar, så får se hur det går imorgon. Vi tar e på talang! Spännande spännande...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar