20 augusti 2013

Stronger every day

Tacktacktack för att ni ställer frågor eller ger mig rubrikförslag! Keep going! Alltid en motivationshöjare att se "det finns kommentarer som väntar på moderering". Ska börja bena av frågorna/rubrikerna lite i gången, så ska jag hoppeligen komma in på rätt bana med bloggandet igen. Och ja, jag veeet att jag borde börja ta mera vardagsbilder - vad jag har på mig, vad jag gör osv. Men det är superjobbigt när man inte har smartphone! Ni vet, gräva fram kameran, fotografera, ta ut kortet, sätta det i datorn, sätta bilderna i rätt mapp, förminska, ladda upp, skriva något...Huhh. Eller sen är jag bara otroligt LATA.

En helt vanlig dag på jobbet idag. Det var det ena och det andra och det tredje, vilket resulterade i att jag inte var så värst utvilad efter vilan idag. Känns i kroppen ikväll... Kom mig hem, värmde lite käk åt mig och gubben, och sen hoppade jag i Mercan och bilade iväg till Vörå. Hälsade på min käraste Linn och hennes Simon i deras nya hem. Gick husesyn, blev bjuden på smarrig citronpaj och hemmagjord körsbärssaft, bläddrade i nya IKEA-katalogen och babblade babblade babblade. Ett helbra besök, med andra ord! Tyvärr hade jag ju lite tidspress så besöket blev inte så långvarigt som det hade fått bli.

Raka vägen tillbaka till Årvas, hoppade i gymkläderna och stånkade uppför lokalsbackan. Sabina väntade på mig i gymmet och så körde vi ett pass - superhärligt! Så otroligt roligt och motiverande när man orkar mera varje gång! Känns så belönande, och det känns faktiskt roligt att gå till gymmet, längtar faktiskt efter att gå dit direkt efter jag kommit hem från ett pass. Det trodde ni aldrig om mig va!? Ska ta och skriva om mitt tränande, mina mål osv här nån dag. Tills dess får ni klara er med detta:

Och jaja, Fitspiration är något av det mest enerverande jag vet... Det är överallt. Och det kommer från alla håll. Men domhär stämde faktiskt riktigt bra. Och sen så fick ni ju nån bild här i mitt tråkiga text-inlägg. 

Nu ska jag fixa mig en kvällsmacka och sen ta sambon i hand och se ett avsnitt Breaking Bad innan läggdags. He va han tisdan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar