17 augusti 2013

Spontan shoppingresa

Skrev ihop en shoppinglista och konstaterade att det var en hel del jag verkligen behöver ganska snabbt. Övertalade Kalle och så styrde vi kosan mot Vasa. Blev bara en snabb shoppingrunda, strax över 1h hann vi bara vara, sen till Amarillo på käk innan vi åkte hemåt igen. Men en otroligt lyckad snabbshopping blev det! Fyndade massor, och BILLIGT! Klappar mig själv på axeln, fortsätter alltid förvåna mig själv med hur duktig jag är på att hitta billigt just när jag behöver det.

Dagens FYND!
 Fajitas på Amarillo, mm! Beef för Kalle och Chicken för mig. Gissa om vi blev mätta...
 Ett av dagens fynd: träningsväska för 19,95 eurosar. Behövde verkligen, hittills har jag haft mina träningskläder i plastpåse. Hah, classy!
 Låga Tretorn-gummistövlar med ludd inuti, för ynka 30 euro! Dessutom hade jag presentkort på samma summa, så tekniskt sett fick jag dem GRATIS. Tyvärr är de stl 40 istället för 39 som jag annars har, men konstaterade att med mina konstiga fötter så behövs det nog lite svängrum..
 Ett av dagens bästa fynd: vind/regntät jacka, originalpris 80e, köpte den på -70% = 24e. Hur awesome!? Jätteawesome! Dessutom kommer jag lätt vara snyggast på dagisgården med en rååååsa jacka.
Mina svarta H&M-stretchjeans börja gå på det sista, urtvättade och nötta.. Tack och lov hittade jag idag ettpar nya (annan modell dock) för 12,95 eurosar. I'm a great fyndare!
 
Och nya träningskläder från topp till tå! Allt från H&M: neonrosa sport-bh, neongrön träningstopp och träningstights med neonrosa/orange detaljer. Nu är jag redo för gymmet nästa vecka!
Fast i hemlighet drömmer jag nog ännu om dehär... En vacker dag!

3 kommentarer:

 1. varifrån va hande regnjackan o håller han 100% regn? Ja ha lyckades tappa bort min så sku behöv en ny ja o :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. he e nog mejr som en vindtät än regntät jacko, sto bara "fast dry" på an. hitta an på intersport :)

   Radera
 2. okej, synd, han va nog så fin! sku behöv nog en ordentlig regn jacka, ska väl fösök släp mig ti stan o leta efter en då ja hinner/ork :p

  SvaraRadera