3 februari 2015

Saker som stör mig del 425

Jag kan vara en riktig bitterfitta när det kommer sig till det, och jag stör mig lätt på saker i min omgivning. Det kanske ni har listat ut om ni har hängt med här ett tag, och läst t.ex. dethär inlägget. Nå, eftersom jag inte har tid för vettiga inlägg, så får ni ett sånthär istället:

1. Jag stör mig på hur Kalle dricker sitt morgonkaffe. Om vi mot förmodan hamnar att äta frukost på samma gång (händer väldigt sällan eftersom han börjar halv åtta och jag oftast halv nio) så får jag fel i huvu efter fyra sekunder. Det brukar nämligen gå till såhär:

Kalle:
(sörplar)
Mimmi:
(keepin mah cool, keepin mah cool...)
Kalle:
(sörplar ljudligt)
Mimmi:
(tänker itt bry me, tänker itt bry me)
Kalle: 
(sörplar så ini helvete)
Mimmi:

2. Jag stör mig på folk som använder pre- och postworkout-preparat - när de går på gym två gånger i veckan och lyfter fyra kilos hantlar. Min reaktion när folk skriver om sånt på Facebook/Instagram: 


 3. Jag stör mig på folk som tror att de kan sjunga, när de verkligen inte kan det. Då brukar jag se ut ungefär såhär:


4. Jag stör mig på när människor försöker sälja konstiga saker på loppis
Typ sina gamla underkläder.


5. Katter. Jag stör mig nåt fruktansvärt på katter. Bara deras existens stör mig!

Katten ba:
Å ja ba:

Och än en gång kan vi konstatera att allra mest stör jag mig på FOLK. Jajjamen!

5 kommentarer:

 1. Hahah måst vara svårt att leva tett liv ;) *inget illa menat* Men faktiskt så stör feek se på me tå ja tuggar för ha tycker ja tuggar så höögt å typ all ade å tå di iter na om int a sjölv gör i å hör tå ade tuggar. Ede < ja tyckt a ve så sjukt ho man kan stör se på tills ja ein dag såg på instagram att di had en sånde fact att ifall man stör se på tå folk tuggar så ere för att man faktiskt har na feil i hövo som gör att man stör se på i :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha joo he e no ganska jobbit måst ja säg :D

   ojdå, har man feil i hovo, på riktigt alltså, om man stör se på folk som tuggar?? :O hede bruk ja no iaf itt i vanliga fall stör me på men.. kanski he gäller sama om man stör se på folk som sörplar ;)

   Radera
 2. Beroende på dagar så kan jag stör me på att folk andas. Oftast stör jag me på folk som dricker så hårt så he klunkar.

  SvaraRadera
 3. haha roligt inlägg :D :D He e nog intressant hu myki olika saker man kan gå o stör sig på, tror min lista sku var ganska lång också :p Men he e bra ti öv på sin självkontroll xD

  SvaraRadera
 4. Hehe, skönt att det finns andra som också irriterar sig på sörplande. :D

  Jag var tvungen att spinna vidare på listan: http://tidstjuven.com/2015/february/5-saker-jag-stor-mig-pa.html

  SvaraRadera